dijous, 21 de febrer del 2013

Que algú torni a engegar MATRIXX!!!



Demano al cabronàs que hagi apagat Matrix, li demano de genolls que el torni a engegar!! Miserable estafador, dimoni maleït!! Qui t’ha donat permís per pertorbar la meva pau i la de la societat sencera?? Serà una conspiració jueu-masònica per aconseguir una revolució internacional?

Vull tornar a ser sedat, vull tornar a viure anestesiat, vull viure en una bombolla de falsa seguretat, vull anar a treballar i al tornar estirar-me al sofà a mirar telebasura mentre menjo un mac menú.

No m’importa que els polítics catalans s’espiïn i siguin corruptes! Me la porta fluixa! Ja ho donava per fet que les clavegueres de Catalunya estaven igual de brutes que les de la resta de països del món. Tampoc m’importa si tots els partits tenen casos de corrupció! Ni el Palau de la Música, ni les ITV, ni el Pokemón, ni tota la merdada socialista, ni el Barcenas dels pebrots!
No vull pensar que el senyor Ausàs, tot un conseller i alcalde de la Seu, ha acabat passant tabac de contraban d’Andorra, i demanant si us plau al seu ex partit, que li doni feina uns dies per poder cobrar l’atur. Misèries!

No vull saber que tots els es esportistes es dopen. No vull saber que pixen negre, que es xuten sang acabada de descongelar, no vull saber que la descongelen al bany maria. No vull saber que la Real Societat va passar de lluitar pel descens a ser subcampiona de Lliga gràcies al dopatge. No vull saber que es van extraviar bosses i es van protegir determinats esportistes de molt nivell.

Vull estar al sofà menjant un polo i fen la migdiada mirant com aquella gent sua fent el Tour de França! No em trinxeu els herois!

No vull que el Barça torni a entrar en una decadència brutal. No vull pensar que el millor President de la Història del club, el que el va portar de l’era Gaspart i Antich, de no guanyar res en 6 anys i d’entrar a la UEFA pels pèls a la Glòria màxima de guanyar els sis títols en una any, ha de pagar una milionada per sis dies que compten com un any. No vull pensar perquè va marxar Guardiola. No vull pensar que Rosell és una merda exponencial, antítesi de líder i paradigma màxim de la incompetència i el no carisma. No vull pensar que no hi ha líder.

Me la porta fluixa que el Pere Navarro s’estimuli amb ves a saber que i demani l’abdicació del rei i que el príncep lideri una nova Transició. En que pensava aquest boig? Volia tornar a demostrar que el PSC no és res de res i volia demostrar que el PSOE el desmentiria al quart d’hora? Si això ja ho sabíem tots!

Que més he de saber? Que els concursos de Misses estan amanyats? Que els reis són els pares? Que tot se’n va a la merda? Doncs ni jo ni la societat ho volem saber!!!!

Si us plau, que algú creí una bombolla. Que la ignorància, la superficialitat, la immediatesa i el crèdit fàcil tornin a fluir. Ho demano si us plau!

Vull veure quillos analfabets amb BMW perquè fan de manobre o d’ajudant d’electricista. No com ara, que han de passar droga per aconseguir el cotxe!  Vull veure cotxes tunejats, símbol que la prosperitat arriba a totes les llars!

Vull una altre cop que la societat catalana es miri es melic i ens la pelem pensant que som els millors del món. No vull tanta critica, vull que es deixi fer i es perdoni tot. Vull que mirem cap a una altra banda com les darreres dècades.

Ni el dopatge, ni l’espionatge, ni la corrupció van començar ahir per la tarda. Quan hi ha calers i la maquinària està ben greixada, la veritat és que a tots ens importen ben poc aquestes coses!!

Quan anàvem a esquiar, quan feiem escapades amb vols barats els caps de setmana, quan podíem anar a la platja, sortir de festa, comprar roba, omplir els restaurants, i qualsevol cosa d’oci o ocupació del temps lliure amb plenitud, no ens importava res! Pel bé de tots, que tot segueixi així. 

Si us plau, qui sigui que hagi desconnectat Matrix, que torni a endallar-ho tot!!

Gràcies!!

divendres, 15 de febrer del 2013

Gran victòria dels menja flors eco-comunistes!



Companys camarades! Avui és un gran dia! Una victòria històrica!!!

La fàbrica alienadora de Derbi a Martorelles tancarà!! S’ha acabat!! Un maleït edifici on es construïen motors d’explosió!! Motors que llençaven tones de CO2 a l’atmosfera, que estaven trinxant el planeta i impedint que els tomàquets tinguessin gust de tomàquets!

Motocicletes alienadores! Contaminants!! Que cremaven petroli comprat a països àrabs on no es respecten els drets humans!!

Una fàbrica dirigida per maleïts capitalistes opressors! Porcs capitalistess!!! Per fi han alliberat els treballadors de l’esclavitud!!

Per mi és un dia molt especial. Porto anys organitzant plataformes contra qualsevol tipus d’industria o nova activitat, i demanant la mort del capitalisme. Però ara no puc estar gaudint més! El capitalisme està morint tot sol! Tots els treballadors alliberats!!!

Quan vam impedir l’arribada d’Eurovegas, ja vaig tenir l’alegria de la meva vida! Però ara mateix cada dia és un orgasme!!

Per celebrar-ho anirem amb uns companys a la Plaça Sant Jaume! Es veu que uns quants funcionaris es queixaran de les retallades!! Vinga banderes i a demanar la dimissió del govern!!

Prou retallades!!! I quina vergonya això de l’atur al 26%!!! I els desnonaments!!! Quina vergonya!!!!

Off the record:

Companys! Entre vosaltres i jo! Ni jo mateix em crec les bajanades que diem perquè ens votin.

No entenc com ningú ens pot donar ni un sol vot. Els diem que l’empresari és un porc capitalista i que són esclaus del treball, i després demanem de genolls que algú doni feina als parats.

Som els primers a impedir la reactivació econòmica que fa que les finances públiques caiguin en picat, posem traves a qualsevol nova activitat, vam deixar totes les administracions arruïnades durant el tripartit i no tenim la menor idea ni rigurositat en el discurs. I mentre fem això, proclamem que no es retalli i protestem perquè hi ha molt atur!! Som els reis de la mentida i la hipocresia! 

El nostre líder, el Joan Herrera, va dir que estava orgullós de ser comunista. És com si hagués dit que se sent orgullós de ser feixista. Ambdós van ser règims totalitaris que van instaurar dictadures terrorífiques, però els comunistes van guanyar la guerra. Així, el comunisme és el pensament totalitari que ha causant més milions de morts de la història de la humanitat, més de 100 milions de morts. El nostre líder n’està orgullós i ho proclama.

I si tot això ho amaneixes amb unes gotes d’ecologisme de pandereta sense cap criteri, i un raig de sobiranisme de pacotilla, quan ens convé passem de l’independentisme, al federalisme, a recolzar una consulta o a criticar-la, tindràs la mentida més gran de la política catalana.

Visca l’eco-comunisme socialista asimètric de pandereta!




dijous, 7 de febrer del 2013

Olor de revolució.



Si ens aturem un moment del tràfec quotidià i ensumem, notarem una olor diferent que potser no sabrem identificar. Fa temps que es comença a notar, però potser cada cop es nota amb més força.

Ens envolta a tots. Ningú sap dir si la generen les persones o ha vingut de fora portada pel vent. Les emocions fan olor? La indignació fa olor? La crispació fa olor?

En l’època de les certeses i la màxima falsa seguretat, tots els analistes, estadistes i cuentistes s’han equivocat un cop darrera l’altre.

El món és excitant, el món canvia. Quan Joan Saura es tancava amb immigrants a les esglésies cridant papers per a tothom, mai s’imaginava que seria el cap dels Mossos d’Esquadra (la policia sanguinària i torturadora) i que es podria comprar un veler. Quan fèiem edificis a centenars i el senyor Zapatero prometia que “apoyaria el Estatut de Cataluña que salga del Parlament”, prometia “la legislatura dónde alcanzaremos el pleno empleo” i donava a tothom 400€ del superàvit de l’estat, ningú pensava que arribaríem on som ara.

Ara tanquem hospitals, la gent perd la casa i se suïcida (com deia l’Ada Colau, fem una Llei que faci que se suïcidin uns quants banquers, i quan haguem empatat busquem el punt mig), l’atur supera el 26%, l’atur juvenil el 55% i succeeixen moltes altres misèries socials que crèiem superades.

Corrupció sempre n’hi ha hagut i sempre n’hi haurà. El que passa és que quan la societat té les butxaques plenes i es distreu amb pa i circ, mira a una altra banda. I quan ha de comptar els diners per arribar a final de mes, no pot anar al cine i el padrí ha de tornar a casa perquè entre tota la família no paguen la residència, la gent para un moment i es pregunta, perquè?

La paraula és esperança. Una motivació per lluitar. Una llum al final del túnel. Quan es perd, i la gent la comença a perdre, pot passar qualsevol cosa, que els analistes, estadistes i cuentistes, no han predit que passaria. Com tantes coses que han passat.

Si el ciutadà no pot pagar la hipoteca o lloguer, pagar el menjador als fills, pagar la residència del seu pare, pagar la factura del gas per no passar fred. Si apareixen tres casos nous de corrupció cada dia, i la gent té la impressió que els partits polítics són màfies organitzades. Si reparteixen un camió amb menjar gratuït a Atenes (compte, no a Uganda, a Atenes!) i quan s’acaba el menjar comença una baralla multitudinària provocada per la gana (compte, no a Uganda, a Atenes!). Si això succeeix, estan passant coses que ningú havia previst.

No crec que els grans analistes, estadistes i cuentistes, haguessin introduït aquestes variables als seus programes de predicció del futur. Com tampoc crec que Maria Antonieta hagués previst la guillotina.