dimecres, 23 de gener del 2013

Vaticinis 2013



En primer lloc demanar disculpes pel retard. És una mica trist presentar uns vaticinis a finals de gener, però les retallades obliguen a moltes hores i esforços extra! Centenars de milers d’afamats lectors i seguidors d’aquest gran Blog patien d’insomni i sudoracions! Però per fi han arribat! Ja estan aquí!! 

Després de llegir l’horòscop Maia, veure la saga Crepúsculo, anar a una reunió d’alcohòlics anònims i empassar-me hores i hores de teletienda de matinada....hem aconseguit arribat a un “nirvana” mental de tal magnitud que hem connectat amb el creador de l’espai-temps universal.

I cau d’orella i dolçament, ens ha cantat el futur que ens espera!

Molt probable (més d’un 70% de probabilitats que succeeixi)
-          Apareixeran nous casos de corrupció als partits polítics. Ja n’hi tants que entre Suïssa, la trama de les ITV, casos Faisán, Campeón, Palau de la Música, Filesa, el cas Bustos amb el cosí i el tiet, cas Pretòria...Ja m’he perdut!
-          Els polítics seguiran robant i vivint bé. La plebe continuarà pagant i anar tirant, acostumada a perdre drets i anar vivint cada cop pitjor, cada cop es queixarà menys.
-          Mort d’Hugo Chavez i Fidel Castro. Em mullo. El 2013 moriran altres famosos: l’M.A Barracus, Chuck Norris i el conde Lequio. Crec que seràn assassinats per agents de l’FBI. Els EUA han descobert el vestit d’invisibilitat total.
-          Noves retallades als funcionaris. No apareixeran places d’oposició en cap administració. Molts problemes per pagar les nòmines a final de mes amb constants retards. El país tremola!
-          Mourinho marxa del Madrid sense guanyar la Champions. Fracàs antològic i cap a entrenar el Chelsea.
-          Guardiola triomfa al Bayern. El Barça guanya la Lliga però no la Champions. Alguna cosa comença a xerricar lleugerament...Els anys bons han passat i comença una lenta i progressiva decadència que ni en Rossell ni en Tito poden parar. No són ni Laporta ni Guardiola. Al Cèsar el que és del Cèsar.
-          Els bancs es continuen fusionant. Entre preferents, impostos i comissions, la població paga la festa que es van donar amb crèdits al totxo, putes i cocaïna.
Probable (entre un 30% i un 70% de probabilitats que succeeixi)
-          Grècia surt de l’euro i tothom corre a apagar el foc perquè ningú més caigui. Els grecs s’han afartat de ser l’ase dels cops, el cap de turc i tot el que vulgui dir el contrari de remenar les cireres o tallar el bacallà.
-          Es convoca el referèndum per l’esta propi de manera descafeïnada. Amb més preguntes que l’original i més opcions i collonades vàries per buscar un consens de més partits. El referèndum es farà el 2014 o 2015.
-          ERC i CIU no es tiren els plats pel cap i gestionen la misèria que els ha tocat amb la màxima dignitat possible. 

Possible (menys d’un 30% de probabilitats que succeeixi)
-          L’aeroport d’Alguaire és un èxit. Cada cop arriben més vols i mai han d’aterrar a Barcelona per culpa de la boira (enguany la meitat dels vols ho han hagut de fer).
-          Demanen perdó tots els qui van dir que la boira mai seria un problema a l’aeroport d’Alguaire.
-          Algú valora els meus dots per l’escriptura i em truca per quedar en un bar. Allà, davant un tovalló en blanc, m’explica que és un representant d’una editorial top i signem un pre-contracte per fer best sellers com a futur substitut de Ken Follet.
-          Catalunya deixa de ser el país més covard del món. Es convoca un referèndum com déu mana per l’any vinent i a la valenta societat catalana no li agafa cagarrines. Cagarrines és una paraula d’aquestes que fonèticament descriu la situació, és il·lustrativa. M’agrada!
-          Encara es descarta totalment la ruptura de la zona euro o la sortida de varis països de la moneda única.
-          Els regant s’apunten en massa al Segarra Garrigues.

Totalment impossible (0% de probabilitats que succeeixi)
-          El representat de l’editorial top viu d’explicar el pre-contractre en un tovalló, va de televisió en televisió  i tota la societat l’aplaudeix com si hagués trobat una mina d’or per Catalunya.
-          Els cinc partits pro-consulta (CIU,ERC,CUP, ICV i PSC) es posen d’acord en alguna cosa i fan un front comú pensant en el país. Ni en putes cadires ni en les putes properes eleccions.
-          Judici, expropiació dels bens i inhabilitació de per vida per ocupar càrrecs públics o places funcionarials als màxims dirigents del darrer govern tripartit i de les dues legislatures del Zapatero.
-          Judici, expropiació dels bens i retirada del sou vitalici a Jose Luis Rodriguez Zapatero, per calumnies continues contra el poble de Catalunya i com un dels principals causants de la seva ruïna econòmica.
-          Montilla i Saura deixen els seus llocs de senadors i demanen perdó de genolls al poble de Catalunya per haver arruïnat el país.
-          La Casa Reial tornarà amb interessos tots els diners que ha robat el senyor Inaki.
-          Algú entendrà la posició del PSC vers el sobiranisme, la relació Catalunya-espanya, l’independentisme o el federalisme.
-          Algú entendrà la posició del PSC vers el PSOE.
-          El PSC deixarà de fer el ridícul i recuperarà algun vot.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada