divendres, 15 de març del 2013

Fumata Blanca!! Al•leluiaaaa!!!!



I en ple 2013, amb uns nivells d’alfabetització prou decents, amb Internet i un munt de llibres, amb cultura i sentit comú, el món s’ha paralitzat! Déu ha escollit el seu representant a la Terra! Déu ha guiat la voluntats dels cardenals per triar el pastor del ramat!

I els mitjans informatius, sempre imparcials i rigorosos s’hi han bolcat! TV3 en directe, explicant la vida i miracles del Papa Francesc! Explicant ja història dels jesuïtes, parlant de fe i miracles! Miracles!!!

Ja que això és com un gran Hermano i un espectacle de masses, que facin Papa un tio jove a lo Justin Bieber! I que surti ballant i cantant gospel! I amb llums de colors! I que apunti a la gent i els converteixi al cristianisme i els sani!! Que voli! Que faci miracles!!!

M’encanta la gent amb estudis superiors i fe que justifica això del Papa. Jo crec en alguna cosa, però no ben bé l’església, però això no....Noe i l’arca? No, no, com vols que cregui això...Una costella? No home, no....clar que venim del mico, no ho dubto pas....però clar que Jesús i l’esperit Sant existeixen, però l’església ben bé, no hi crec del tot perquè és un muntatge....

Quants cops heu sentit això aquest dies? Per flipar tot plegat! Però alhora obre totes les portes! Pots fabricar-te una religió a mida posant i traient tot el que t’interessa!!!

No crec el alguns manaments i en algunes històries de la bíblia. No crec en l’arca de Noe perquè per consanguinitat no ho veig clar, però bueno, crec en els pans i els vins perquè crec que era un truc d’il·lusionista. He canviat el No Robaràs, per un robaré si m’interessa el suficient, això si, de traje i corbata i sense violència, eh? He canviat el No desitjaràs la dóna dels altres (com es diu “prójimo”?) per la desitjaràs, la seduiràs i enganyaràs tant com puguis, sempre que puguis i existeixi un interès mutu per cometre adulteri, com la majoria d’aquesta societat hipòcrita on el 90% de gent mira porno per Internet i ningú no n’ha vist mai.

Després de fer el que em donarà la gana i viure a cos de rei, quan estigui ben fotut demanaré la confessió. Explicaré tota la merda a un capellà que s’ho haurà de quedar tot a dins pel secret de confessió. Em farà resar tres parenostres i dos avemaries. Després, m’arrepentiré de tot i ja seré una ovella més! L’últim a arribar! El fill pròdig que torna al ramat! Però amb els mateixos drets celestials que els que hagin tingut la més abnegada, sacrificada, austera i asexual de les existències!

Quin xollo de religió!!! Per això, ara les ovelles estem tranquil·les. Ja tenim pastor. S’ha acabat la crisi i s’han acabat els problemes! Al·leluiaaa!!!

No cal que CIU i ERC es trenquin les banyes per retallar. No cal que ERC hagi de fer veure que es pot seguir sense retallar (com deia a les eleccions, ho recordeu? Ja hauríem d’haver proclamat la independència i no calia retallar!! Invents de la dreta!!) i justificant les retallades.
No es retallarà als funcionaris que cobrin menys de 13.000€ bruts!! Jujujuuu!!! Visca la mesura!! Un 0,0001% dels funcionaris és això? Doncs aquests, sapigueu que ERC us defensa!!

No patiu!! El pibe boludo Francesco ens salvaràaaa!!!

Linda muchacha, vamos a la plashaaa con mi toashaaaa.... Argentins, els reis de la mandra i de la cantarella seductora... Déu ha triat un argentí? Curiós....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada