dimecres, 18 de setembre del 2013

Això sembla que va de veritat!

Després d’un onze de setembre senzillament històric i sensacional, tornem a la calma i als insults i desqualificacions habituals que ens arriben del país dels ignorants.

Espanya és una caricatura de país, un intent de democratitzar la successió d’una dictadura que no va començar malament, però que ha acabat en ruïna econòmica per la suprema ignorància de les elits polítiques i governants.

Perquè les classes dirigents espanyoles, i en menor proporció, però també les catalanes, tenen aquest baix nivell?

Perquè cap polític espanyol sap anglès? Perquè Montilla no sabia ni català?

Part de la culpa també la té la ignorància de la població. I ara seré polèmic. La majoria de la ciutadania d’aquest país no pot canviar de vot, és d’esquerres o de dretes perquè a casa seva l’han ensenyat així. No pot tenir esperit crític contra els seus perquè són els bons. Molta gent s’estima més que el robin els seus que no que manin els altres. I mai, mai, mai, canviarien de vot. Aquesta gent no són demòcrates. Fan que la democràcia no funcioni!

I d’això els partits se n’aprofiten. Saben que per malament que ho facin, sempre hi haurà gent incondicional. El màxim exponent d’això és el PSC, amb eslògans com “Si tu no vas ellos vuelven”. O sigui, vota’m a mi per dolent que sigui abans que torni el PP.

Això, també fa que els polítics no es preocupin de fer-ho bé, de robar menys, d’aprendre idiomes....tenen darrera una legió de fanàtics que els votaran sempre.

Dit això, sóc independentista des que tinc memòria (no he pujat ara al carro ,com molta gent perquè està de moda). Quan parlàvem de com seria aquest procés amb els companys, dèiem que quan s’atansés el moment passarien tres coses:

La primera es que hi hauria el govern implicat i a per totes, cosa que està passant ara amb ERC, CDC i UCD anant per feina, escenificant malentesos perquè Unió continuï arrossegant 6 o 7 escons de fanàtics d’en Durant que mai votarien independència però que nosaltres utilitzem per la causa. Perfecte!

La segona, que la propaganda mediàtica que es faria pels mitjans de comunicació hauria de ser del mateix nivell que la espanyola. Manipulació burda i sense miraments. El reportage de l’Info-K es repulsiu, em va fer molt fàstic! Anem pel bon camí, rentat de cervell i la gent contenta i defensant-ho. Cal baixar al mateix nivell de brutícia, cal xafar clavegueres, cal embrutar-se les mans, al nivell de 13TV, Intereconomia o Telemadrid. Perfecte!

La tercera, gent que mai hauria votat per la independència i gent apolítica, prenen partit, defensant els postulats de la independència i dient que ho són de tota la vida. Perfecte!
Per tant, el moment ja ha arribat. Quan la massa puja al que creu que és cavall guanyador (o sigui, o no), aquest cavall es converteix en guanyador!

Es estem saben embrutar les mans! Estem deixant de ser covards i ingenus, no anem amb el lliri a la mà!


Ara si, tenim possibilitats de victòria! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada