dilluns, 20 de gener del 2014

Passem comptes: Vaticinis 2013




Ho se. Això està abandonat. No tinc temps de publicar res, no tinc temps per dedicar-m’hi. Amb la nova economia mundial i la manca de memòria de la gent, cal treballar 12 hores al dia per poder malviure i pagar les factures.

Hem passat la meitat del gener i entrades mítiques d’aquest diari com vaticinis pel 2014 o el passar comptes als de 2013, que havien de publicar-se al desembre no han existit.

Aquest 2014 em resisteixo a llençar la tovallola. Perquè rellegint veig que l’he clavat molts cops i m’he anticipat al que després ha succeït. No em dona la gana plegar.

Per això, ni que sigui molt de tant en tant i en poca quantitat i l’escassa qualitat acostumada, intentaré seguir renovant aquest blog.

Posem-nos al dia!! Quin ha estat el resultat de les previsions per al 2013?? Doncs en general, el nivell d’encert ha estat més que notable. No em direu que els darrers vaticinis sobre el PSC no són molt bons?

Molt probable (més d’un 70% de probabilitats que succeeixi)
-       Apareixeran nous casos de corrupció als partits polítics. Ja n’hi tants que entre Suïssa, la trama de les ITV, casos Faisán, Campeón, Palau de la Música, Filesa, el cas Bustos amb el cosí i el tiet, cas Pretòria...Ja m’he perdut!
Grandíssim encert! Arreu d’espanya i Catalunya i esquitxant a tots el partits i colors. Era molt fàcil, però encert màxim!
-   Els polítics seguiran robant i vivint bé. La plebe continuarà pagant i anar tirant, acostumada a perdre drets i anar vivint cada cop pitjor, cada cop es queixarà menys.
Un altra de fàcil. Cada any s’acaba la crisi i cada any continua el descens sense tocar fons. Els sous de 600€ són una costum. I els contractes de 30 hores setmanals i el treballador fent-ne 45 també. I després diuen que són contractes a temps parcial.... Festival de l’administració, que com sempre, viu en una realitat paral·lela i no s’adona de com funciona el món al qual administra.
-      Mort d’Hugo Chavez i Fidel Castro. Em mullo. El 2013 moriran altres famosos: l’M.A Barracus, Chuck Norris i el conde Lequio. Crec que seràn assassinats per agents de l’FBI. Els EUA han descobert el vestit d’invisibilitat total.
Semi fail o fail percentualment alt. Ha mort Hugo Chavez però Fidel Castro aguanta. No se res de M.A Barracus, però sembla que Norris i el conde segueixen vivint del cuento. Els EUA espien amb virus tots els ordinadors del món, però no es pot considerar un vestit d’invisibilitat.
-       Noves retallades als funcionaris. No apareixeran places d’oposició en cap administració. Molts problemes per pagar les nòmines a final de mes amb constants retards. El país tremola!
Encert. Els funcionaris segueixen amb sous congelats o a la baixa en tots els casos. Tots els de la Generalitat han perdut una paga de les 14 que tenen signades al seu contracte. No és una paga extra o de més, és que el contracte el paguen en 14 nòmines i en treuen una perquè no la poden pagar.
-    Mourinho marxa del Madrid sense guanyar la Champions. Fracàs antològic i cap a entrenar el Chelsea.
Grandíssim encert. No es pot alterar cap mot o coma de la predicció. Brutal!
-     Guardiola triomfa al Bayern. El Barça guanya la Lliga però no la Champions. Alguna cosa comença a xerricar lleugerament...Els anys bons han passat i comença una lenta i progressiva decadència que ni en Rossell ni en Tito poden parar. No són ni Laporta ni Guardiola. Al Cèsar el que és del Cèsar.
Un altre gran encert de moment. I em sap greu en part. La decadència del Barça comença a ser tan evident que gairebé ningú segueix els partits i l’interès de la massa ha caigut en picat.
-       Els bancs es continuen fusionant. Entre preferents, impostos i comissions, la població paga la festa que es van donar amb crèdits al totxo, putes i cocaïna.

No hase falta desir nada más.
Probable (entre un 30% i un 70% de probabilitats que succeeixi)
-       Grècia surt de l’euro i tothom corre a apagar el foc perquè ningú més caigui. Els grecs s’han afartat de ser l’ase dels cops, el cap de turc i tot el que vulgui dir el contrari de remenar les cireres o tallar el bacallà.
No ha esdevingut. Error. Tot i l’empobriment brutal de la societat, callen i empassen. Són una laboratori de proves per veure fins on es pot empobrir una societat essent mesella i submisa al poder econòmic sense que esclati una revolta.
-      Es convoca el referèndum per l’esta propi de manera descafeïnada. Amb més preguntes que l’original i més opcions i collonades vàries per buscar un consens de més partits. El referèndum es farà el 2014 o 2015.
Grandíssim encert! Doble pregunta descafeïnada, amb poc sentit i amb uns resultats molt difícils de valorar si es produís. Encert en la data. Great!
-      ERC i CIU no es tiren els plats pel cap i gestionen la misèria que els ha tocat amb la màxima dignitat possible. 

Encert! Contra tot pronòstic, es porten mitjanament bé i arreglen el que ERC va fer malbé en l’anterior govern, que és moltíssim. Falten unes poques dècades de porgar excessos.

Possible (menys d’un 30% de probabilitats que succeeixi)
-   L’aeroport d’Alguaire és un èxit. Cada cop arriben més vols i mai han d’aterrar a Barcelona per culpa de la boira (enguany la meitat dels vols ho han hagut de fer).
Exacte. Un nou encert. Veritablement era extraordinàriament fàcil de predir.
-      Demanen perdó tots els qui van dir que la boira mai seria un problema a l’aeroport d’Alguaire.
Càrrecs de l’ex tripartit demanar perdó? Per arruïnar el poble de Catalunya amb la seva demencial incompetència? Jajaja....
-        Algú valora els meus dots per l’escriptura i em truca per quedar en un bar. Allà, davant un tovalló en blanc, m’explica que és un representant d’una editorial top i signem un pre-contracte per fer best sellers com a futur substitut de Ken Follet.
No, ningú valora el meu art. Segueixo malvivint i pagant una hipoteca eterna en un bloc de pisos que sembla el Bronx. Estic aprenent a cuinar metaanfetamina per internet. Breaking Bad és el camí.
-      Catalunya deixa de ser el país més covard del món. Es convoca un referèndum com déu mana per l’any vinent i a la valenta societat catalana no li agafa cagarrines. Cagarrines és una paraula d’aquestes que fonèticament descriu la situació, és il·lustrativa. M’agrada!
Mmm....com deu mana evidentment no s’ha convocat. Els sociates, falsos i mentiders com ells sols han baixat del carro. Però tampoc és un encert, errada en un 60% i llestos!
-          Encara es descarta totalment la ruptura de la zona euro o la sortida de varis països de la moneda única.
Ja no se’n parla. Error. Sembla que seguirem lligats a aquesta cosa irreal que es diu Europa que no se massa per a què serveix.
-      Els regants s’apunten en massa al Segarra Garrigues.

Gran encert. Ningú rega ni vol regar. Ja es diu obertament que el canal, l’obra pública més important de la història de Catalunya, és directament un transvasament d’aigua.

Totalment impossible (0% de probabilitats que succeeixi)
-     El representat de l’editorial top viu d’explicar el pre-contractre en un tovalló, va de televisió en televisió  i tota la societat l’aplaudeix com si hagués trobat una mina d’or per Catalunya.
Efectivament. Només Charlie Rexach pot viure tota la vida com un milionari explicant batalletes intranscendents del passat. Ni era tan bo, ni té cap pilota d’or, ni trofeu pitxixi, ni va guanyar gairebé res. Com a entrenador va fer pena i només viu de fer de comissionista.
-      Els cinc partits pro-consulta (CIU,ERC,CUP, ICV i PSC) es posen d’acord en alguna cosa i fan un front comú pensant en el país. Ni en putes cadires ni en les putes properes eleccions.
Un altre encert. La CUP s’absté o fa un si critic. El PSC baixa del carro i els verds ja ho faran, perquè són tant o més falsos que els socialistes. Al temps...
-     Judici, expropiació dels bens i inhabilitació de per vida per ocupar càrrecs públics o places funcionarials als màxims dirigents del darrer govern tripartit i de les dues legislatures del Zapatero.
Gran encert. Mai passarà això. Els que van arruïnar el país i han condemnat a les noves generacions de catalans a tenir matrícules universitàries més cares, pitjors serveis mèdics, sous més baixos, atur més alt i a pagar durant dècades els seus  exessos; encara tenen sous vitalicis, cotxe oficial, xofer i donen lliçons.
-        Judici, expropiació dels bens i retirada del sou vitalici a Jose Luis Rodriguez Zapatero, per calumnies continues contra el poble de Catalunya i com un dels principals causants de la seva ruïna econòmica.
Idem. Encara fa llibres explicant mentides perquè vol més putos calers. Els polítics del PSOE són insaciables, mai en tenen prou de mentir i embutxacar.
-         Montilla i Saura deixen els seus llocs de senadors i demanen perdó de genolls al poble de Catalunya per haver arruïnat el país.
Mai de la vida. Gran encert. Si caigués un llamp al senat i els agafes dins amb les portes tancades...
-          La Casa Reial tornarà amb interessos tots els diners que ha robat el senyor Inaki.
Ara l’Iñaki viu a Suïssa. Ja fa anys que ho remenem però ells viuen tant tranquils amb tot el que van robar. Fàstic de país de merda...
-     Algú entendrà la posició del PSC vers el sobiranisme, la relació Catalunya-espanya, l’independentisme o el federalisme.
Gran encert. El PSC s’ha acabat. Caput, extingit, out.... gran i merescut final per uns mentiders. El PSC mai ha existit. Mai.
-          Algú entendrà la posició del PSC vers el PSOE.
Semi error. La societat ha entès que era el mateix canviant dues lletres per a enganyar la gent i aconseguir més vots per perpetuar-se en el poder. Putes cadires!! Tothom sap qui són.
-          El PSC deixarà de fer el ridícul i recuperarà algun vot.
Gran encert. Han augmentat el nivell de ridícul, estan  a punt de la desaparició i perden vots a cabassos.

1 comentari:

  1. Tinc curiositat per saber quines són les prediccions pel 2014.

    ResponElimina