diumenge, 12 de febrer del 2012

Gerontocràcia socialista

La societat en general tendeix a creure’s qualsevol cosa que aparegui als mitjans de comunicació i sigui repetida més de 10 vegades. Pepe no va trepitjar expressament a Messi i els socialistes han encarat un gran canvi i un renovació profunda.

Després de portar Catalunya i espanya a la més absoluta de les ruïnes, de mentir una i mil vegades, començant per l’estatut i acabant al negar la crisis, quan penses que ja no es pot caure més avall i no es pot fer més el ridícul, el PSOE sempre aconsegueix arribar més enllà!

Amb un nou líder tret del geriàtric, una cara nova i un nou projecte! Al loro! Que el senyor Rubalcaba té càrrecs des del 82! Era amic d’en Naranjito!! Mireu si ha plogut, i aquest senyor ha tingut càrrecs com, secretari d’estat d’educació, Ministre d’Educació i Ciència, Ministre de Presidència, Ministre d’Interior, Vicepresident Primer i portaveu del govern.

I això és renovació? Tan imbècils representa que som tots plegats?

Els senyors Rubalcaba, González i Guerra, en qualsevol país normal, fa anys i anys que haurien estat substituïts per gent preparada. Com poden ser aquesta gent l’alternativa a res? Almenys el senyor Montilla té la decència d’anar a guanyar els seus 100.000€ al senat, i així gairebé no fa us del cotxe oficial, els xofers, el despatx de presidència i el sou vitalici per haver estat President de la Generalitat!

Que menys, amb els que s’ho han treballat portant el país a la misèria!

Sort que ara podran distreure una mica el personal organitzant numerets contra la Reforma Laboral. El gran emprenedor Rubalcaba, amb els visionaris Toxo i Méndez al capdavant d’organitzacions punteres com CCOO i UGT, ja poden protestar. Aquests líders carismàtics, que durant 4 anys han batut tots els rècords d’aturats, com que ara fa 3 mesos que ja no manen, ara resulta que han trobat la solució!. Però són uns dolentots, perquè no la diuen!! Fixeu-vos-hi, diuen que hi alternatives al neoliberalisme capitalista de dretes, però no les diuen....ah!! Dolentots!! L’alternativa són les els arbres de Nadal a pedals que van posar els verds?

Fa 40 anys que els mateixos incapaços tallen el bacallà. Això si que és renovació!! Aire nou, idees i projectes il•lusionants, gent jove i preparada.

Vergonyaaaa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada