dimarts, 5 de juny del 2012

Trabajo o Toros?


Ni els diumenges pot un estar tranquil i aïllat de l’absurditat. Resulta que l’ajuntament d’un municipi de Càceres ha preguntat als seus veïns que volen fer amb 15.000 € de pressupost municipal, si contractar gent del municipi a l’estiu (la taxa d’atur és del 30%) o gastar-s’ho en una corrida de toros.

La massa culta i llegida ha escollit toros! Brutal la imatge del jovent del poble. Ni pel Diario de Patrícia no serveixen, “aquí nunca habrá trabajo, pué lo gaztamo en toro”, argument convincent. La senyora Merkel afirmava amb el cap, quina joventut més digna i preparada té espanya, els deixaré els diners que volen que segur que me’ls tornen amb interessos desorbitats i tot. Si algú de les agències qualificadores va veure les notícies, ja som directament bo claveguera.

Les conclusions són varies: avui més que ahir som la riota d’Europa, com collons representa que sóc del mateix país que aquesta penya de gent tan cutre, curta i rància?, i la més interessant....que passaria si votéssim això en un municipi català?

Doncs crec que el mateix. Perquè la majoria de la gent té aquest nivell. Papa estat ajuda’m, papa govern mantingui’m, tots els meus problemes són culpa de govern, parlo molt de I+D amb els amics però m’estimo més una bona farra...

Com a societat no hem après res. Diem crisi a la situació actual, com si fos una malaltia, una febrada que passarà i tot tornarà a ser com abans. I això no és així. És un canvi total de paradigma social i laboral, una tornada a la realitat, de país cutre i desmoralitzat.

La majoria de la gent no té ni idea del que li ve a sobre els propers anys. I quan li expliquen tampoc ho vol creure. 

Igual que Itàlia, aquí la gran majoria de governants,directors de bancs, gestors d’empreses són quatre vells xarucs que no s’aguanten els pets!!! Ens manen andròmines del passat! Que els expliques de futur, d’investigació o medi ambient? Que els expliques de parlar anglès o un ordinador? Ells volen morir així, amb el poder, d’un país dinàmic i  amb futur o d’una pandereta arruïnada, això no importa. El president de la República d’Itàlia té 87 anys, Giorgio Napolitano.

Ens mana gent que sense viagra ja no trempa. Que no tenen ni un múscul al cos, només pell flàccida que penja i comencen a repapiejar. La culpa és de tots plegats, que no es plantem i engeguem aquest sistema a la merda. 

Després que la Roja guanyés el mundial i traient pit pels èxits de l’esport del país, els més hooligans deien, “Soy español, a que quieres que te gane?”.

I jo li dic: en esportistes dopats, consum de cocaïna per capita, endeutament familiar, atur, atur juvenil i obesitat infantil, en quilòmetres d’AVE que no utilitza ningú i en aeroports on no hi ha avions.

Però per damunt de tot, líders en fantasmada popular i caspa, tanta caspa que em desespera que els meus compatriotes no ho vegin clar i trenquem d’una vegada amb tantíssima tonteria.

3 comentaris:

  1. A mi també em sembla caspós el senyor Adelsson i el seu projecte d'Eurovegas que tu defenses públicament als comentaris de l'Ara. Però ja diuen que és més fàcil veure la caspa al cap del veí que la pròpia que t'emblanquina la samarreta.

    Si t'interessa, al meu bloc tinc dos posts contra l'Eurovegas que et convido a llegir si tens temps i ganes.

    Salut,
    Plujademais

    ResponElimina
  2. Què tenen a veure els vells amb tot això de la crisi? Tu també ets d'aquests que enterren i aparquen els vells, que glorifiquen la joventut extrema (Messi, Iniesta i companyia fent llibres de memòries: però que coi han fet aquests crios en sa vida, que sigui mínimament explicable en llibre de memòries?)? Tu creus que té alguna cosa a veure la intel·ligència i equanimitat amb que te s'aixequi el membre per fornicar? Me penso, sincerament, que la teva capacitat cultural s'assembla més del que et penses amb la d'aquests dels toros del poble de Cáceres...

    ResponElimina
  3. Eurovegas no és la millor opció, però és la única que hi ha. Amb un 25% de taxa d'atur (gent inscrita, si sumem els que no s'inscriuen potser ja està al 30%), la meitat d'empreses en un ERO i la Generalitat impagant des de fa mesos tot el que no sigui nòmines, que hem de fer? Dir no a la inversió privada més gran feta mai a Europa? La situació és d'extrema emergència i cal fer alguna cosa i no ser tan finolis tots plegats.

    Si hi ha una generació perfectament preparada, amb llicenciatures, màsters i idiomes a l'atur, perquè mana gent que no sap engegar l'ordinador, que és el medi ambient, que vol dir I+D i no enten res d'anglès?

    Aquesta gent, amb la seva incompetència ens ha posat a la crisi. I aquesta gent, amb la seva incompetència no ens en traurà. I punt.

    Tant bé ho han fet aquests vells per no treure'ls ni ara que ho han enfonsat tot?

    Aquests crios que dius, han arribat a l'èlit mundial en l'àmbit de la vida al que es dediquen, a veure quanta gent pot dir això.

    Me penso que hauries de ser una mica més "open minded"

    Amb carinyo pels dos! Gràcies per participar

    ResponElimina