dilluns, 11 de juny del 2012

Tu en dius tomàquet, jo en dic rescat


Així se'n fot la revista Time de Rajoy! Som la riota del món, el Lepe de l’univers, el país on viuen els personatges més ridículs i grotescos de la política mundial.

Que Rajoy presumeixi que les seves polítiques han evitat el rescat el mateix dia en que ha estat rescatat, és la imatge més penosa que pot donar un govern. Es deuen pensar que som tots analfabets! Arribar a dir que no l’han pressionat per acceptar un rescat (quan la setmana passada la comunitat internacional li demanava a crits) sinó que ha estat ell qui ha pressionat per aconseguir aquesta gran victòria...

Fa 15 dies, el 28 de maig, Rajoy va dir: “No hi haurà cap rescat del sector bancari espanyol”.

Ahir, a l’acabar amb la seva intervenció inversemblant, va dir que se n’anava a l’Eurocopa que el problema ja estava resolt.

Si senyor! Més endeutats i amb el cul encara més de lloguer. Problema resolt senyor meu, els parats ja tenen feina, les pimes tenen crèdit i tot resolt.

Tota aquesta estupidesa malaltissa només té un referent, només una altra situació s’hi pot comparar. El regne d’Espanya ja va acollir un fracassat i mentider d’aquesta alçada, el senyor Zapatero.

El senyor Zapatero va guanyar les eleccions el 2008 negant la crisi, donant-nos 400€ d’un superàvit de l’estat (increïble, 4 anys després rescatats!), dient que seria la legislatura del pleno empleo (4 anys després, líders mundials en atur i atur juvenil, el 27% i el 50% respectivament) i presumint d’agafar el 2011 (l’any passat senyors!) a Alemanya per renda per càpita.

Aquest senyor no és a la presó. Està cobrant un sou vitalici per haver enganyat, ultratjat i arruïnat l’estat espanyol. I ja no dir el bé que es va portar amb la colònia catalana (l’única que els queda per esprémer) quan va dir allò que aprovaria l’estatut de Catalunya que aproves el Parlament de Catalunya.

No hi ha res més inculte, caspós, ignorant i mentider que un president espanyol. Qui es pot creure res que vingui de Madrid amb aquests precedents?

Senyors de l’FMI i la UE!!! Si us plau, rescati’n a Catalunya de les urpes d’aquest país que s’enfonsa en la merda que és Espanya!!! Si us plau!! Nosaltres no som capaços, som el poble més covard del món, però aquesta és una altra història que poden llegir en un altre article, ara necessitem que facin per nosaltres el que nosaltres sols no podem fer.

No en tenim prou en demanar diners al papa, el papa també ens ha de salvar!! Com a les guerres mundials, vinguin a salvar-nos!! Els ho pagarem parlant malament dels ianquis i fen cassolades contra les seves guerres! Sempre serem un país una mica comunista i perdedor, però som simpàtics!

I ja que hi són, salvin els pobres ciutadans espanyols de “a pie” dels seus dirigents. En aquest món ningú es mereix ser governat per aquesta colla d’ignorants.

Aquest rescat el pagarem els ciutadans perquè els bancs mai el podran tornar, i menys amb interessos. I després d’aquest, de la mateixa manera que va passar a Irlanda, Portugal o Grècia, en vindran d’altres. 

Durant un mes baixarà la prima de risc i la borsa pujarà, i després ja hi tornarem a ser, perquè han posat 100 mil milions d’euros (quasi res, és mes barat enviar un home a Mart) i només el mes passat ja hi va haver una fuga de capital de 67 mil milions d’euros.

Total, una mica d’aire per al pacient moribund que ha tret el cap a la superfície, ha inspirat, i s’ha tornat a submergir.

Soy espanyol, a que quieres que te gane?

En fer el ridícul a nivell econòmic segur que no hi ha ningú al mateix nivell. Campions mundials i de llarg! 

És nostre el mundial dels fantasmes, l’Eurocopa de la caspa, el Tour de la ignorància i la Champions League de la incultura!!! 

Oeee Oeee Oeee Oeeee!!!

1 comentari:

  1. Has oblidat dir que a més, el senyor Zapatero està escribint un llibre per donar lliçons de com s'ha de portar l'economia d'un país, per si encara no en te prou....

    ResponElimina