dimecres, 24 d’octubre del 2012

Go Lance!! Gooo!!!



M’agrada el ciclisme i fa molts anys que el segueixo. La capacitat de patiment i sacrifici, així com l’afany de millora dels practicants d’aquest esport són envejables. És un esport deu. És brutal! Segueixo les principals competicions enganxat a la televisió. He flipat veient les demostracions de Lance per les carreteres franceses!

Què el món és una farsa mafiosa en tots i cadascun dels àmbits no ho descobrirem ara. Què no hi ha un pam de net, tampoc. I que el ciclisme i molts esports estan controlats per federacions mafioses de panxuts que no tenen ni idea de que vol dir sacrifici, tampoc ho descobrirem ara.

No repassarem la biografia de Lance Armstrong. Guanyador de medalles olímpiques, campionats del món, triatlons...però mundialment conegut per guanyar 7 Tours de França. Ahir, la màfia de la UCI el va desposseir dels 7 Tours de França.

Larce Armstrong MAI ha donat positiu en cap control. MAI. Durant els seus 7 Tours de França, ha tingut 14 companys als podis. 13 han donat positiu per dopatge: Alex Zulle, Joseba Beloki, Ivan Basso, Jan Ulrich, Andras Kloden, Raimundas Rumsas, Alexander Vinoukurov....Tots han donat positiu!!! TOTS!!

Es veu que es basen en evidències i testimonis d’antics companys. Només evidències, cap positiu, però castigat amb la pèrdua de set Tours. Això ja es feia a la Inquisició, busca’n tres que m’acusin que ja sóc culpable. També diuen que pagava suborns a la UCI per tapar positius. Doncs encara més greu!!! Qui els acceptava? Qui n’era president? On són tots ara??

L’únic company de podi d’Armstrong que mai en va donar positiu, era un espanyol (país de la Operació Puerto, on troben neveres plenes de bosses de sang amb els noms dels esportistes més “importants del país” i corren a tapar-ho), Fernando Escartín. Un corredor d’un equip de segona fila (Kelme) que rendia com els millors, amb un metge que era el senyor Eufemiano Fuentes (el cervell imputat de la Operación Puerto i acusat de dopatge sistemàtic) i un altre que era el senyor Ferrari (imputat a Italià per dopatge massiu).

No hi ha prous evidències? Cap càstig.

Diuen que Lance es va instal·lar a Girona perquè aquí tot va a l’ample i es podia xutar sense cap control. Tot i així, no qüestionem es espanyols. Fins i tot s’ha arribat a dir, atenció, que Lance va “obligar” a la resta a drogar-se, perquè ell ho feia i guanyava i la resta ho van haver de fer, però ho feia tant bé que mai el van enganxar, la resta, no van saber dopar-se prou bé i a part de perdre els van enganxar. I ell té la culpa de tot. Bravo! Quin nivell!!! 

La noia provocava al violador, el segrestat té la culpa que el segrestessin per tenir diners...molt bé! Ara tots, amb un embut al cap a desfilar per passadís tocant una trompeta!

El senyor Alberto Contador, alias “Clembuterol”, després d’un positiu, no va perdre tots els seus Tours. De fet, ha tornat a guanyar la volta a espanya aquest any, on després de ser clarament inferior al Purito Rodríguez durant 20 dies, només en un de sol va ser molt superior a ell i tot el seu equip donat-se relleus per fer una matxada i guanyar (un nivellás increïble) . Curiós que això succeís després d’un dia de descans de la Vuelta. Curiós que el tall de carn amb clembuterol li portessin un dia de descans del Tour, un amic seu que el visitava d'espanya. 

Voleu dir que en les etapes de descans el senyor clembuterol no es fa autotranfusions de sang? Noooo!! I ara.... Perquè hauria de ser sospitós? No diuen ara que els equips d’Armstrong hi havia dopatge generalitzat i obligava a tots a dopar-se? No van coincidir al mateix equip l’Alberto i el Lance? Es dopaven tots menys l’Alberto? El metge de l’Alberto no era el mateix que ara diuen que dopava a tothom?

Ha donat positiu per clembuterol. No li van treure tots els Tours que va guanyar. 2 anys després ja està competint. Volen més evidències?

A Lance li prenen tots els Tous per dopar-se. Però als que confessen ara que es dopaven, només els castiguen 6 mesos. Lance, has fet enfadar gent molt poderosa i han decidit enfonsar-te.

Hem quedo amb que grans campions com Laurent Jalabert i Miguel Indurain l’han defensat públicament i han dit que igualment era el millor i era mooolt superior a la resta. Molt superior. I MAI, MAI, ha donat positiu!

Anem a treure sang congelada de l’Indurain a veure que hi trobem? Anem a fer el mateix amb la sang del Perico Delgado? Aquest darrer va admetre que es prenia amfetamines mentre eren legals i que sempre s’ha pres tot el que la llei li permetia.

Si Lance va guanyar  set Tours amb tots els seus rivals drogats i ell no, és que era el Puto Rei. Si va guanyar els set Tours drogat, igual que tota la resta, continua essent el millor de tots els temps, el Puto Rei!

El que està demostrat és que tots els seus rivals anaven drogats. El que està per demostrar és si ell també hi anava, sinó, mireu si era bo que arrasava en inferioritat de condicions! El que també està demostrat és que el seu càstig comparat amb els càstigs dels seus rivals, que han donat positiu (ell MAI ha donat positiu) és increïblement desproporcionat.

Lance Armstrong, Marco Pantani, Floyd Landis, Ulrich, Basso, Alberto Contador...Desde 1998 només dos ciclistes haurien guanyat el Tour sense donar mai positiu, Carlos Sastre (espanyol, mmm....) i Wiggins (el darrer guanyador).

Tot i això, que vigilin, Armstrong en va guanyar set sense donar positiu i els hi ha pres tots!

Com cridaven els aficionats a peu de carretera. Go Lance!!!! Go!!


1 comentari:

  1. Entenc que no és del tot just, que d'altres casos de dopatge s'han amagat, però si Lance ha comès un error premeditat ha de pagar per ell. Si no es vol defensar d'aquesta sentència per alguna cosa serà.

    A tot això s'ha d'afegir que els mitjans de comunicació i el marketing estan "contaminant" l'essència de l'esport. Es disputen partits i curses sense tenir en compte la preparació i recuperació física dels esportistes.

    Però no és excusa. Canya al doping, canya a la gent que vol arribar als seus límits artificialment.

    ResponElimina