dimarts, 16 d’octubre del 2012

Porra electoral abans de campanya.



Catalunya està en una calma tensa esperant el dia decisiu. Deixarà el poble català de ser el més covard del món per intentar ser alguna cosa? Seguirà l’Artur portant aquest procés de forma tan impecable, o li tremolaran les cames? Estaran a l’alçada la resta de polítics o no farà falta perquè CIU tindrà majoria absoluta?

Calma tensa. L’Artur sap que si no apareix a la televisió i no diu res guanyarà per majoria absoluta. Els seus rivals li donen vots cada cop que obren la boca. ERC,CUP, SI, Reagrupament i el senyor Laporta van protagonitzar un esperpèntic sainet la setmana passada. Al PSC han posat un candidat ridícul i que no coneix ningú. El PP s’ha radicalitzat fins a l’extrem. I el tema d’ERC no l’entén ningú, hi ha més independentistes que mai, són l’únic partit que venia aquest producte fins abans d’ahir, i gairebé no pugen.

Quan Wert obre la boca dóna vots a Mas. Quan Navarro diu que no són independentistes i no vol referèndums, i la per la tarda diu el contrari, dóna vots a Mas. Parlant del PSC, el més llest és l’Àngel Ros, que els deixa fer conscient que el 26 de novembre serà el seu torn, el senyor Navarro va camí del nores com li va passar al senyor Puigcercós a ERC al seu dia.

En fi, l’únic que pot canviar aquesta campanya és que algú digui als del PP el Gran Secret. I per donar emoció, ho deixaré escrit aquí. Aquí hi ha l’estratègia que els pot fer pujar molt a les eleccions i mantenir la unitat d’Espanya! Com que no ho llegiran mai, tranquils que això no passarà, però que no sigui dit, m’agrada el risc!

Senyors del PP!! S’ha de domar la fera amb la combinació de sucre i bastó. Vostès volen els calers dels catalans, no? Els catalans som un poble extremadament poruc i ens estimem més acotar el cap i treballar que discutir, no? Pagar i no discutir ha estat el lema i no ens enganyem, per poc que ens donin ho tornarà a ser.

Així doncs, senyors i senyores del PP, canviïn de tàctica! No cal que donin ni el pacte fiscal, ni sol euro han d’afluixar. Però diguin que els catalans som molt solidaris i treballadors, que som la nació més pencadora i emprenedora d’espanya.  Que el senyor Albiol (cepat que és ell), s’apunti als castellers de Badalona i que la senyora Camacho balli sardanes.

Si un dia la senyora Camacho, suada i eufòria després de fer un galop de fantasia, diu que som els més pencadors i està orgullosa de ser catalana i que apuntarà el nen al Saltem i Ballem. Si un dia el senyor Albiol s’abraça eufòric a la resta de la pinya al descarregar un 3 de 9 amb folre i manilles. Si fan això, i diuen que la nostra cultura i el català són un tresor i que se’n senten orgullosos, aquell dia estarem perduts!

Si el senyor Rajoy digues que som la columna vertebral d’espanya i que ens agraeix que amb la nostra suor paguem les ortodòncies i els portàtils dels nens extremenys, aquell dia companys, estaríem perduts!

Amb el que ens ha costat obrir els ulls! Pagats i maltractats i ens ha costat anys i panys! Només que ens tractessin bé, ni que per darrere ens robessin (i el doble si volguessin podrien robar!) el poble català estaria cofoi. 

I estic plenament convençut d’això. Aquí tenen el Gran Secret. Podrien robar el doble i només fent-nos quatre carícies l’any. Sort que són tan mentalment senzills (bonic eufemisme) que mai ho sabran fer!

Dit això,em mullo públicament, els resultats del dia 25 de novembre seran els següents:

CIU: 68
PSC: 21
PP: 16
ERC: 14
ICV: 10
SI: 3
Ciutadans:3
Plataforma x Catalunya:0

Una setmana abans del dia D aquesta porra s’actualitzarà (així es veurà l’evolució que la campanya ha fet en les meves miserables prediccions).

S’admeten apostes. Com penseu que quedarà el Parlament? 

Facin les seves apostes, senyores i senyors!!

3 comentaris:

  1. És aviat per saber-ho, cada dia hi ha canvis que poden representar modificacions de les prediccions, i l'abstenció marcarà molt els resultats dels partits petits, la presència o absència dels quals posibilitarà o no la majoria absoluta del Mas.
    De moment la meva aposta és:
    CiU: 63
    PSOE: 23
    PP: 14
    ERC: 14
    ICV: 10
    SI: 4
    Ciutadans: 3
    PxC: 0
    CUP: 3

    ResponElimina
  2. Sóc l'anònim d'abans, per a que no hi hagi dubtes diré els meus desitjos:
    CiU: 43
    ERC: 36
    ICV: 16
    SI: 15
    CUP: 15
    PSOE: 7
    PP: 3
    PxC: 0
    Ciutadans: 0

    ResponElimina
  3. Gràcies per la participació. A veure si s'anima més gent!!

    Sobre el teus desitjos, t'agradaria que el PSOE i el PP fossin residuals però amb representació? Per mi ni 7 ni 3. 0 i 0!! No cal ni escoltar mai més tantes mentides miserables!!

    Que sempre hi ha algu que se les creu!!

    ResponElimina