divendres, 15 de febrer del 2013

Gran victòria dels menja flors eco-comunistes!



Companys camarades! Avui és un gran dia! Una victòria històrica!!!

La fàbrica alienadora de Derbi a Martorelles tancarà!! S’ha acabat!! Un maleït edifici on es construïen motors d’explosió!! Motors que llençaven tones de CO2 a l’atmosfera, que estaven trinxant el planeta i impedint que els tomàquets tinguessin gust de tomàquets!

Motocicletes alienadores! Contaminants!! Que cremaven petroli comprat a països àrabs on no es respecten els drets humans!!

Una fàbrica dirigida per maleïts capitalistes opressors! Porcs capitalistess!!! Per fi han alliberat els treballadors de l’esclavitud!!

Per mi és un dia molt especial. Porto anys organitzant plataformes contra qualsevol tipus d’industria o nova activitat, i demanant la mort del capitalisme. Però ara no puc estar gaudint més! El capitalisme està morint tot sol! Tots els treballadors alliberats!!!

Quan vam impedir l’arribada d’Eurovegas, ja vaig tenir l’alegria de la meva vida! Però ara mateix cada dia és un orgasme!!

Per celebrar-ho anirem amb uns companys a la Plaça Sant Jaume! Es veu que uns quants funcionaris es queixaran de les retallades!! Vinga banderes i a demanar la dimissió del govern!!

Prou retallades!!! I quina vergonya això de l’atur al 26%!!! I els desnonaments!!! Quina vergonya!!!!

Off the record:

Companys! Entre vosaltres i jo! Ni jo mateix em crec les bajanades que diem perquè ens votin.

No entenc com ningú ens pot donar ni un sol vot. Els diem que l’empresari és un porc capitalista i que són esclaus del treball, i després demanem de genolls que algú doni feina als parats.

Som els primers a impedir la reactivació econòmica que fa que les finances públiques caiguin en picat, posem traves a qualsevol nova activitat, vam deixar totes les administracions arruïnades durant el tripartit i no tenim la menor idea ni rigurositat en el discurs. I mentre fem això, proclamem que no es retalli i protestem perquè hi ha molt atur!! Som els reis de la mentida i la hipocresia! 

El nostre líder, el Joan Herrera, va dir que estava orgullós de ser comunista. És com si hagués dit que se sent orgullós de ser feixista. Ambdós van ser règims totalitaris que van instaurar dictadures terrorífiques, però els comunistes van guanyar la guerra. Així, el comunisme és el pensament totalitari que ha causant més milions de morts de la història de la humanitat, més de 100 milions de morts. El nostre líder n’està orgullós i ho proclama.

I si tot això ho amaneixes amb unes gotes d’ecologisme de pandereta sense cap criteri, i un raig de sobiranisme de pacotilla, quan ens convé passem de l’independentisme, al federalisme, a recolzar una consulta o a criticar-la, tindràs la mentida més gran de la política catalana.

Visca l’eco-comunisme socialista asimètric de pandereta!




2 comentaris:

  1. Aquest "blogista" aprofita qualsevol oportunitat per a carregar contra les ideologies d'esquerres.
    Perquè no enumera tots els règims capitalistes totalitaris que hi ha i hi ha hagut?

    ResponElimina
  2. Home, si l'article sobre la corrupció, el penúltim abans d'aquest, em sembla que es carrega bastant contra el PP i CIU.

    Dit això, no crec que les esquerres tinguin massa a veure amb aquesta ideologia d'estar contra tot. És dolent Eurovegas, és dolenta una central nuclear, però els aerogeneradors són dolents per l'impacte visual i són dolents els cotxes.

    I demà, anem amb els sindicats a la SEAT (on fabriquen cotxes) a veure si no fan fora 200 treballadors. Però només fa 5 anys, aquests 200 treballadors eren pobres individus explotats per un patró capitalista.

    Critico amb ironia el discurs fàcil, la demagògia i el poc nivell d'aquest discurs.

    I desde fa uns anys, les esquerres van molt perdudes negant-se al progrès, quan històricament eren progressistes i eren les dretes les que es negaven a avançar.

    Avui en dia, no hi ha cap ideologia, és un tot s'hi val per la cadira. I les idologies són marquèting per comprar vots.

    ResponElimina