dijous, 21 de febrer del 2013

Que algú torni a engegar MATRIXX!!!



Demano al cabronàs que hagi apagat Matrix, li demano de genolls que el torni a engegar!! Miserable estafador, dimoni maleït!! Qui t’ha donat permís per pertorbar la meva pau i la de la societat sencera?? Serà una conspiració jueu-masònica per aconseguir una revolució internacional?

Vull tornar a ser sedat, vull tornar a viure anestesiat, vull viure en una bombolla de falsa seguretat, vull anar a treballar i al tornar estirar-me al sofà a mirar telebasura mentre menjo un mac menú.

No m’importa que els polítics catalans s’espiïn i siguin corruptes! Me la porta fluixa! Ja ho donava per fet que les clavegueres de Catalunya estaven igual de brutes que les de la resta de països del món. Tampoc m’importa si tots els partits tenen casos de corrupció! Ni el Palau de la Música, ni les ITV, ni el Pokemón, ni tota la merdada socialista, ni el Barcenas dels pebrots!
No vull pensar que el senyor Ausàs, tot un conseller i alcalde de la Seu, ha acabat passant tabac de contraban d’Andorra, i demanant si us plau al seu ex partit, que li doni feina uns dies per poder cobrar l’atur. Misèries!

No vull saber que tots els es esportistes es dopen. No vull saber que pixen negre, que es xuten sang acabada de descongelar, no vull saber que la descongelen al bany maria. No vull saber que la Real Societat va passar de lluitar pel descens a ser subcampiona de Lliga gràcies al dopatge. No vull saber que es van extraviar bosses i es van protegir determinats esportistes de molt nivell.

Vull estar al sofà menjant un polo i fen la migdiada mirant com aquella gent sua fent el Tour de França! No em trinxeu els herois!

No vull que el Barça torni a entrar en una decadència brutal. No vull pensar que el millor President de la Història del club, el que el va portar de l’era Gaspart i Antich, de no guanyar res en 6 anys i d’entrar a la UEFA pels pèls a la Glòria màxima de guanyar els sis títols en una any, ha de pagar una milionada per sis dies que compten com un any. No vull pensar perquè va marxar Guardiola. No vull pensar que Rosell és una merda exponencial, antítesi de líder i paradigma màxim de la incompetència i el no carisma. No vull pensar que no hi ha líder.

Me la porta fluixa que el Pere Navarro s’estimuli amb ves a saber que i demani l’abdicació del rei i que el príncep lideri una nova Transició. En que pensava aquest boig? Volia tornar a demostrar que el PSC no és res de res i volia demostrar que el PSOE el desmentiria al quart d’hora? Si això ja ho sabíem tots!

Que més he de saber? Que els concursos de Misses estan amanyats? Que els reis són els pares? Que tot se’n va a la merda? Doncs ni jo ni la societat ho volem saber!!!!

Si us plau, que algú creí una bombolla. Que la ignorància, la superficialitat, la immediatesa i el crèdit fàcil tornin a fluir. Ho demano si us plau!

Vull veure quillos analfabets amb BMW perquè fan de manobre o d’ajudant d’electricista. No com ara, que han de passar droga per aconseguir el cotxe!  Vull veure cotxes tunejats, símbol que la prosperitat arriba a totes les llars!

Vull una altre cop que la societat catalana es miri es melic i ens la pelem pensant que som els millors del món. No vull tanta critica, vull que es deixi fer i es perdoni tot. Vull que mirem cap a una altra banda com les darreres dècades.

Ni el dopatge, ni l’espionatge, ni la corrupció van començar ahir per la tarda. Quan hi ha calers i la maquinària està ben greixada, la veritat és que a tots ens importen ben poc aquestes coses!!

Quan anàvem a esquiar, quan feiem escapades amb vols barats els caps de setmana, quan podíem anar a la platja, sortir de festa, comprar roba, omplir els restaurants, i qualsevol cosa d’oci o ocupació del temps lliure amb plenitud, no ens importava res! Pel bé de tots, que tot segueixi així. 

Si us plau, qui sigui que hagi desconnectat Matrix, que torni a endallar-ho tot!!

Gràcies!!

5 comentaris:

  1. Ojos que no ven corazón que no siente?

    Tots sabem que tot està podrit i no d'ara, des de sempre, pot ser si que es millor viure en una bombolla i anar campant com puguem, a mi que un concurs de misses (que per cert estan en concurs d'acreedors) estigui amanyat , que fulanito es dopi, la Real societat baixi de categoria, o que el senyor Ausias passi tabac de contraband i vulgui cobrar de l'atur ,me la porta fluixa. Però m'emprenya tot aquest personal que ha estafat mils de milions, banquers i politics que han viscut i viuen a cos de rei a costa nostra, que no veuran ni la presó ni de lluny, i que amb tots els calers que s'han embutxacat ara pot ser no estariam com estem. Que ens haguem d'estrényer el cinturó i anar "aqui caic i aqui m'alço" m'indigna bastant, però el que realment m'importa es el meu dia a dia, que jo pugui viure , treballar, cobrar les meves factures... la resta me la porta fluixa...

    ResponElimina
  2. Exactament això. Si tot va bé, tots contents i passant de les històries.
    Tothom vol fer la seva vida i que el deixin en pau mentre tot mínimament funcioni. Pel bé de tots, que algú ens torni a abduir amb diners i falsa comoditat!

    ResponElimina
  3. Ni el Palau de la Música, ni les ITV, ni el Pokemón, ni tota la merdada socialista, ni el Barcenas dels pebrots!...

    No hi apareix "CiU" però si "socialista". Això és ser tendenciós amb ganes.

    ResponElimina
  4. Home, això ho veig molt agafat pels pèls. Tothom sap que el Palau de la Música i les ITV són temes de CIU.

    ResponElimina
  5. Si us plau , preneu-vos el temps de la meva breu testimoni que pot fer ple ús d'alguna forma de llegir .
    Hola
    El meu nom és James fe . Comparteixo aquest breu testimoni de la bona gent d'aquest món . Això pot ser útil en alguna direcció . Aquesta és la meva història .
    El meu marit pensa la poligàmia no és dolent , perquè una noia per l'últim un any , i li va dir que havia de parar , però ell diu que la mestressa , fins i tot es va parlar de tots junts " per sempre" , i amb nosaltres . el meu marit encara m'estima , em vaig a penedir d'això en el primer lloc , però no està disposat a trencar amb ella , dient-li que si es trenca , no hi haurà cap altre tipus de relació fora del seu matrimoni . Quan li vaig explicar em queixo de la meva bona amiga anomenada Grace , i em vaig posar en contacte un mag anomenat DR SUNNY.this gran home em va dir que el meu marit estava impressionat amb la dama . Però va ser capaç de trencar l'encanteri i el meu marit té la relació amb la dona dins de les 48 hores , i de nou a mi demanant disculpes pel que havia fet i es va disculpar . Reso perquè Déu Totpoderós seguirà utilitzant per ajudar els altres people.Friends no callen dient que " un problema compartit és mig problema resolt " Però jo us dic un problema comú amb aquest gran home " Un problema permanent resolt" per algú com el Dr SUNNY té una solució per a tots els problemes , no importa el problema només en contacte amb ell en el seu e - mail : drsunnydsolution1@gmail.com ara visc feliç amb el meu marit i 2 meravellosa kids.DR em SUNNY va dir que també podria posar-se en contacte amb ell en algun dels següents problemes :

    ( 1) és el que vols al teu ex .
    ( 2) Vostè sempre té malsons .
    (3 ) A la seva oficina
    ( 4) Vols un nen .
    ( 5) Vols ser ric .
    (6 ) que desitja que el seu marit / esposa per sempre guardar per a si mateix .
    ( 7 ) la necessitat d'assistència financera .
    8) Vols estar en control que el matrimoni
    9) Serà atret a la gent
    10 ) Nens
    11 ) exigeix ​​que l'home / a
    13 ) COM EL SEU victòria Lotto
    14 ) BAN Promoció
    15 ) BAN protecció
    16 ) PROHIBICIÓ DE NEGOCI
    17 ) Bona BAN treball
    18 ) cura per cap malaltia .
    19 ) Si no està estafes
    Poseu-vos en contacte amb DR SUNNY avui i se li alegra que vostè ho va fer . Correu electrònic : drsunnydsolution1@gmail.com

    Gràcies pel seu temps

    ResponElimina