dimecres, 6 de març del 2013

I una altra victòria dels verds!



Camarades i camaradesses!

Alcem el puny ben amunt! Una nova victòria que passarà als anhels de la història.

L’empresa química Ercros ha decidit tancar a Flix! Per fi els treballadors del municipi s’han alliberat de l’esclavitud del capitalisme alienador! Per fi l’empresa contaminant tancarà!

Els darrers 100 quilòmetres de l’Ebre estan plens de sediments contaminats, mercuri i metalls pesants! Que els tomàquets tornin a tenir gust de tomàquets!

Els veïns del poble protesten per no quedar-se a l’atur, però no patiu, aviat veuran la llum. Hipoteques? Factures? Futur? A qui li importa això si els tomàquets tornen a tenir gust de tomàquets!

Aquest és el primer pas! Cal tancar tota la petroquímica de Tarragona! I tota l’empresa de l’automòbil!! I la construcció que ens va portar a la bombolla!

Cal organitzar novament cooperatives i cultivar el camp a mà, res de maquinària! I munyir les vaques i tothom quatre gallines al balcó! Això acabarà amb l’atur i començarà un nou règim socialista-comunista.

Tot això ho controlarà el camarada Saura, que a dalt del seu veler que té amarrat al port de Barcelona i la sempre eficient Imma Mayol, capitanejaran la Catalunya dels tomàquets amb gust de tomàquets!

Ja ho veieu amics, per un futur millor, visca l’ecologisme de pandereta i demagògia sense cap criteri científic!!

1 comentari:

  1. Bé, ja és del que es tractava, no? tornar 30 anys enrere en tots els aspectes i així s'acabarà la crisi. És el bon camí.

    Deixo un article sobre la fi de la crisi, que complementa el que dius: http://misteriosaldescubierto.wordpress.com/2013/03/04/crisis-economica-la-rendicion/

    ResponElimina