dimecres, 23 de març del 2011

Banalitats esportives

Un servidor desconeix el percentatge de llars catalanes amb una cobertura deficient de la TDT. Efectuant una estimació pel mètode empíric, el nombre no deu ser molt important si ens referim a població, però si que deu ser important si ens referim a territori.

El corresponsal a les Terres de Lleida, informa que en molts nuclis la TDT perd la meitat dels canals els dies vent o pluja. També és destacable que en cada nucli els canals que es poden sintonitzar són diferents del nucli del costat. O sigui, de moment molt i molt fluixet tot plegat...

Doncs bé, en aquestes condicions, TV3 (la d’alguns!) decideix que els partits de basquet de l’Eurolliga es donaran per l’Esport 3 i no pel Canal 33. Doncs perfecte, el darrer partit amb el Maccabi i el d’ahir amb el Panathinaikos no es van poder veure en molts nuclis de Catalunya! Com pot ser que es canviï de a un canal que no pot veure part del territori català, un esdeveniment esportiu d’aquesta transcendència i amb aquest seguiment? Quina gran ment pensant decideix tal bajanada?

Ens podem queixar amb el que fan a TV3 al País Valencià, però aquí tampoc ens quedem curts a l’hora de fer el préssec.

Potser les decisions les pren gent d’una talla i carisma com el gran comandant en cap del F.C. Barcelona, el patètic sr. Sandro Rossell.

En Sandrusko (pels amics), un senyor envejós i amb pinta d’amagar sempre alguna cosa, es va fer famós gràcies al senyor Laporta. Va marxar del club i va fer feina fosca durant anys i panys per arribar a la presidència.

Després de fer famós el Barça per dir que no es podien pagar les nòmines, parlar en castellà a la trobada de penyes, anar a Extremadura a demanar perdó per ser català i denunciar el millor president de la història del club (del llegat esportiu del qual podrà viure 3 o 4 anys si es prou intel•ligent com per no fer-ho malbé tot), ara el nostre senyoret no sap per on tirar.

Els darrers arbitratges al Barça vergonyants i perjudicials, les campanyes de Madrid esborrant jugadors de les portades dels diaris per dibuixar fores de joc imaginaris o les gravíssimes acusacions de dopatge al Barça no han merescut cap cop de puny a la taula. Denunciarà al sr Laporta per enveja pura i no farà res amb la COPE o el Madrid??

De Madrid saben que poden fer el que vulguin, perquè no hi ha líder. El senyor Rossell no es tacarà, no farà com el gran Laporta que rebia les bufetades en nom de l’equip, que cridava i defensava el club on calgués i contra el que calgués.

El senyor Rossell és un titella, que s’ho ha trobat tot fet però no té carisma, ni dots de lideratge ni un parell de “agallas” (que diuen els castellans). Si s’hagués trobat el club on el va trobar el gran Laporta, l’hauria deixat allà baix, celebrant xilenes de Rivaldo que ens feien quedar quarts a la Lliga l’últim minut, celebrant quedar a 20 punts del Madrid...

Com ho fan els mediocres per arribar tant amunt?? Que m’ho diguin que jo també vull!

Un altre dia parlarem del principi de Peter, del qual un gran exemple és el sr Rossell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada