dilluns, 26 de setembre del 2011

Amic Joan! Que lleig és en Rossell.

I per fi en Guardiola es va equivocar! Avui el censuren a la Vanguardia i l’Sport, fins i tot el Santi Nolla li diu el que pot dir i el que no.

En Guardiola pixa colònia, guanya títols, fa grans discursos i tothom l’aplaudeix, però compte! Ahir va defensar públicament el senyor Laporta i avui ja se li tiren al coll!!

Vigila Pep! No veus el que li ha passat al Jan? Va agafar el pitjor Barça de la història, el del senyor Gaspart, arruïnat i lluitant per jugar la UEFA, vam quedar dues vegades quarts i una sisens a Lliga! I ho celebràvem! Vam fitxar l’Overmars i el Petit a canvi d’en Figo! I tot era una autèntica merda!

I amb ell va tornar la llum! Perquè en aquelles eleccions triàvem entre el gran Laporta, el senyor Bassat, Llauradó, Minguella...no vull ni imaginar que hauria passat si no hagués guanyat. Perquè un senyor que començava el darrer la cursa electoral, amb el 2% d’intenció de vot, va acabar com el President més votat de la història del club fins al moment.

I es van acabar els anys de misèria! Va venir Rijkaard i Ronaldinho, van venir Lligues i Champions. Va venir un declivi i un cop de timó. I es va apostar fort per Guardiola. I va arribar el Barça de les 6 copes! El moment més gloriós de la història del club! Es va guanyar tot el que es podia guanyar! I es va tocar cel amb les mans!

Però el senyor Laporta es va declarar independentista! Obertament es va enfrenar als poder fàctics espanyols i individus de peli de l’Almodóvar com del Nido (mític del Niu) o el president de Cantàbria. I els va guanyar! I el club continuava guanyant!

Quants cops direm que cal demanar perdó per ser català i ells ens poden dir el que vulguin? Qui ha demanat perdó per allò dels Bombers?

I va arribar el mitja merda d’en Rosell, individu molt lleig, amb cara d’ogre, mediocre i venjatiu, però sobretot envejós, molt envejós i ple de rancúnia. Perquè mai va superar que se’l traguessin de sobre perquè es volia vendre en Ronaldinho al seu millor moment per comissionar i fer caixa. Perquè envejava el carisma d’en Laporta i l’estima que li tenia tothom.

I aquesta mitja merda de personatge, aliat amb els quatre skins espanyolistes que el Laporta havia tret de l’Estadi i enviat a la presó i amb tota la xusma espanyolista que volia controlar (i controla) el club, van guanyar les eleccions. Van guanyar les eleccions difamant i tirant merda contra Laporta i la seva junta.

En 7 anys va portar el club de l’infern al cel. De la misèria absoluta a tocar la glòria i l’excel•lència.El senyor Rossell hereta el club en el millor moment de la seva història, amb la millor plantilla, amb el millor entrenador, guanyant títols, despertant admiració mundial i ingressant més que mai de televisions i patrocinadors

El senyor Laporta va heretar un club arruïnat, sense entrenador (Radomir Antic havia acabat la temporada anterior), sense plantilla (fins i tot Guardiola va marxar veient la misèria que hi havia), sense prestigi (4 anys sense guanyar res de res de res) i sense un duro a la caixa.

Però amics! El senyor Gaspart era espanyolista! I llavors tot es perdona.

Doncs ara, aquella junta està denunciada per un soci i pel senyor Rossell. El senyor Laporta veurà els seus bens embargats per mala gestió (per increïble que això pugui semblar!) igual que els seus ex-companys de junta. No així el senyor Rosell, que també va estar a la junta, però la denúncia afecta quan ja no hi era aquest mediocre.

La millor junta i el millor President de la història del Club han estat denunciats per la junta següent i veuran embargats els seus béns? Perquè el President era independentista? Perquè no era un espanyolista besaculs?

I d’on li surt aquesta rancúnia al senyor Rosell? Serà perquè és veu tan lleig com és? Quan es mira al mirall li passa el mateix que a mi quan el veig a la tele? Li fa fàstic la seva cara deforme i gens simètrica? Queda aclaparat de la seva grisor i falta de carisma?

El temps posa tothom al seu lloc (oi Vicentinho?). Aquest inútil s’ha trobat la feina feta i viurà dies del llegat dels altres, però ho farà malbé tot, no patiu, ho farà malbé tot!

I passarà a la història per ser el President més lleig i fastigós de la història del club. Lleig i fastigós!

Ahir es van prohibir els toros. A mi me la porta molt i molt fluixa. De fet, crec que s’hauria de poder escollir anar-hi o no. De fet, la crueltat animal la trobo hipòcrita, que vagin a protestar a la porta de l’escorxador de l’Àrea de Guissona. La vida és cruel i les cadenes tròfiques fa segles que han estat inventades.

Segurament es prohibeixen perquè són un símbol espanyol. De fet, penso que l’Albert Rivera té molta raó en com enfoca el tema i els seus arguments.

Però sabeu que? Que es fotin! Que els pica als espanyolistes? Que es fotin! Com ens fotem els catalans de veritat amb les seves manipulacions cada dia.

Gran Laporta! El temps et posarà al teu lloc!

Gran Guardiola! Tothom t’aplaudirà el discurs el dia de la medalla al Parlament! Quina gran ocurrència, llevar-se d’hora per treballar, la unitat ens farà invencibles! Que gran, quin estil, quin gran entrenador!

Però compte! No defensis un independentista! No recordis que va ser ell qui et va escollir! Que el senyor Rossell, amb Adrianos, Neimars i negocis al Brasil (on té moltes denúncies) vol posar un amiguet a la banqueta! Un tal Scolari?

Grandíssim Guardiola! Tant o més que el dia del Parlament! Ningú aplaudirà aquest discurs, només t’hi tiraran pedres!

4 comentaris:

  1. ESPECTACULAR! Felicitats per l'article, feia temps que buscava algú que expreses la seva opinió, i de la gran majoria de culés amb un mínim de seny! Gràcies per recordar al millor president de l'història...
    Força Laporta! No es mereix que un brètol com aquest el tracti d'aquesta manera, però tranquil que el temps posa cadascú al seu lloc, i sempre seràs recordat com el MILLOR PRESIDENT DE L'HISTÒRIA!

    ResponElimina
  2. Anònim, difón l'article si pots, a veure si es fa una mica de justícia.

    ResponElimina
  3. Sensacional l'article, i molt be el Guardiola, a mi en Rossell no m'ha agradat mai, sempre l'he vist una persona banya baixa, traïdora i amb molt poca talla, ara a més afegeixo venjativa! El que no entenc es que pensen tants compromissaris de votar a favor d'això? Que poca memoria te la gent !!
    El Barça no es mereixia un president com el Gaspar, amb en Laporta hi va haber els seus +i- però el resultat global, que es el que compta, va ser bonissim i ara menys que mai el Barça es mereix un president com aquest!!

    ResponElimina
  4. D'acord amb tot, llevat de la indiferència amb els toros: és una crueltat, ho miris com ho miris.
    Rosell dimissió!
    Laporta, torna a la Llotja, el Barça et necessita.
    Visca Catalunya!

    ResponElimina