divendres, 4 de novembre del 2011

Niño Becerra, algú a qui escoltar.

Fan gràcia els que el titllen d’apocalíptic, és dels pocs economistes que ha encertat alguna cosa amb tota aquesta crisi. Ell i Paul Krugman (premi Nobel d’economia) són dels pocs que l’encerten.

I en Paul, també va predir el 2009 la sortida de l’euro d’alguns països (Grècia, Espanya, Portugal, Irlanda, Itàlia...) pel 2011 i el 2012... el van qualificar de boig. Així ens va.

Si els seus vaticinis es compleixen, fa tremolar pensar que serà més important ser d’una empresa que d’un país. Que serà l’empresa on treballis qui et pagarà la seguretat social, que s’acabarà el caler públic i l’administració ineficient.

Tot i això, dóna esperança el concepte de tecnocràcia. No poden manar polítics, les decisions les han de prendre persones capacitades en el seu camp.

Amb el nefast tripartit, que passarà a la història com el pitjor govern de la història del país i per haver-lo portat a la bancarrota, i el PSOE a espanya, hem vist com funciona això.

Els membres del tripartit repartint carpetes, en Saura a Interior!! (Déu meu!!), la Tura tant a Interior com a Justícia...Una ministra espanyola de sanitat que no té ni carrera, ni sap que és un bisturí i no sap res de gestió d’un hospital.

El nomenament de Leire Pajín és un insult a la intel•ligència, un insult a tots els metges i sanitaris, a tots els gestors d’hospitals i al món de la medicina en general.

I així ens va! Els polítics no poden gestionar res perquè en la majoria de casos no tenen cap tipus de coneixement sobre l’àrea que governen.

Com va dir el gran savi, “Vais a flipar, se va monta un follón...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada