dimarts, 17 de gener del 2012

He recollit 3.000 signatures però no recordo per a què...

Aquest dissabte realitzant les tasques de manteniment i neteja a la redacció del diari, els redactors (que són els que escombren i freguen) van trobar una carpeta oblidada plena de fulls amb signatures.

Superat l’esglai inicial, van comprovar que eren els típics fulls per recollir signatures que tots hem signat algun cop pel carrer: nom, cognoms, DNI i una firmeta. N’hi havia un bon grapat, unes 3.000 signatures en total. Però ni rastre del motiu pel qual havien estat recollides!

Es veu que les va recollir el becari de l’estiu i ningú recordava el perquè. Després d’intentar localitzar-lo, resulta que ara està cobrant l’atur fent un viatge per Àsia amb motxilla..

Després de donar-hi uns quants tombs, hem pensat que estaria malament desaprofitar aquest potencial reivindicatiu trinxant-les al triturador de paper. També hem pensat, que normalment tots signem per qualsevol causa perduda que ens sembli èticament correcta, i per tant, cap dels signants s’enfadarà si canviem de causa perduda.

Un cop arribats a aquesta conclusió, cal pensar a què dediquem les signatures.

Ara que a Catalunya no hi ha corrides de toros, podríem utilitzar-les contra els transgènics! Aquests moviments van demanar moltes signatures, però ara ja sonen una mica a coses del passat. Per això també podríem donar-los un nou ús: signatures contra les retallades, contra el sistema capitalista, contra els mercats, contra les agències de ràting...

Però això és molt materialista! A la redacció, coneixent el tarannà del becari, creiem que eren per demanar una palestina lliure, la fi de la fam al món o alguna cosa més utòpica.

També podríem demanar algun impossible (les propostes anteriors no ho eren?) com l’eradicació de la boira. Us podeu creure que ara que aterren avions a Alguaire, la boira va impedir aterrar 6 dels 7 avions del cap de setmana i van haver d’anar a Reus? Ja és mala sort, per quatre caps de setmana l’any que hi ha moviment!

En conclusió, busquem causa perduda o no, per dedicar les 3.000 signatures.
S’admeten tots tipus de suggeriments.

De moment les votacions de la redacció estan de la següent manera:

1.- Demanar que Messi torni la pilota d’Or perquè clarament Cristiano Ronaldo és millor.

2.- Demanar que s’acabin les retallades, augments de sou generalitzats i polítiques de pa i circ per a tothom.

3.- Demanar que els calçots es mengin amb coberts per acabar amb la lascívia del seu engoliment a lo “garganta profunda”.

4.- Demanar subvencions per als solters sense fills ni persones a càrrec, que tenen una feina i sous normals per poder tenir un mínim poder adquisitiu a l’acabar de pagar impostos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada