diumenge, 29 de gener del 2012

Volem lo tren!!

Quin gran cap de setmana! Dissabte, vaig poder fer onejar novament l’estelada i cridar ben fort Visca Catalunya Lliure!! Amb tots els companys pujant amb el tren de la Pobla! Volem lo Tren! Volem lo Tren! Que el tren fa 6 viatges diaris i no porta ni 40 persones? A qui li importa això? Que en un context de retallades generalitzades, que ens porta a tancar fins i tot quiròfans, és immoral seguir mantenint aquest servei? Que m’importa!! No vull saber que l’únic que es fa es retallar els viatges dels 6 fins als 2 diaris! Jo dic que tanquen la línia!

Jo agafo la bandera i amb manifesto amb la gent del lloc! A veure si després em voten i tot!!

I al tornar de la Pobla, em passo per Lleida que fem manifestació contra les retallades! I som tots els partits de l’oposició, els que vam arruïnar els país i Ciudadanos i la Rosa Díez i tot!

Poc m’importa que s’hagi retallat el sou als funcionaris, parat tota l’obra pública de Catalunya, retallat en serveis socials o tancat Spanair.

Poc m’importa veure el 30 minuts i constatar que a EUA hi ha funcionaris que no cobren i busquen ferralla per viure o molts jubilats no reben la pensió. Poc m’importa veure que Grècia està en fallida i retallant sous fins al 60%, que França pugi l’IVA, que Alemanya endarrereixi l’edat de jubilació.

Poc m’importa que fos el meu partit qui arruïnés la Generalitat de Catalunya pels propers 30 anys. Perquè ja vam aixecar la bandera al quart d’hora que la voluntat popular ens fes fora a puntades! Sort dels companys/es camarades dels sindicats que ens ajuden a manipular només quan fa falta.

Ja se que hi ha molts menys ingressos degut a la crisi, ja se que les despeses superaven i superen àmpliament els ingressos. Però abraçant l’estelada, protestaré contra cada retallada perquè així faig un gran bé al país! Amb la meva irresponsabilitat puc ajudar a aixecar el país!

Jo no vull saber on eren els sindicats mentre manava el PSOE, i es retallaven sous, es congelaven pensions, s’augmentava l’edat de jubilació i l’atur ja arribava al 23%. Llavors, tots a casa!

I estic terriblement indignat amb els companys/es camarades d’Spanair! Que és això d’acceptar com persones civilitzades el tancament de l’empresa? Quines declaracions hem de sentir? Que ja sabien que feia anys que hi havia pèrdues, que no s’ha pogut aguantar més la situació, que el món de l’aeronàutica està molt malament i potser caldrà formar-se i treballar en un altre sector....però que cony és això!!!!

A les barricades companys!!! Ja vindré amb els col•legues de la Seat (els mateixos que no vam renunciar al bocata de l’esmorzar a canvi d’evitar un ERE que acomiadava 200 companys)! Muntarem un pollo a la Diagonal! Tallarem carrers amb pneumàtics i lluitarem contra les forces feixistes dels Mossos!

A veure si peta tot aquest sistema capitalista feixista! Perquè hi ha una altra manera de fer política sense retallades! Per la justícia social, els drets socials i la sostenibilitat!! I...un moment, que torno a fer un cop d’ull al pamflet....ah, si, visca la voluntat popular!!

Amb l’ajuda de la resta de companys/es camarades dels sindicats, montarem un follon que no va a saber donde ta metio!

Si ets un independentista de veritat, abraça l’estelada i vine! Si eres un buen español que vota socialista, coge la oz y el martillo y únete a nosotros!

Si ets fàcilment manipulable, dúctil, mal•leable i poc llegit, ja fa dies que estàs amb nosaltres!

Salut i irresponsabilitat per a tots!

1 comentari:

  1. Caram, tota una incitació a la irresponsabilitat! Una entrada ben curiosa. Tant de seny català fa malt, hi estic 99,9% d'acord. Som tan macos tots que després se'ns en foten amb una facilitat insultant.

    Víctor
    http://superviventcatala.blogspot.com/

    ResponElimina