dijous, 2 de maig del 2013

Els jugadors sàviament fan el llit a Tito


Gràcies Joan Laporta! Gràcies Pep Guardiola! Gràcies per haver dedicat temps i esforços a construir el millor Barça de la història. No em cansaré de dir-ho. El gran Laporta va agafar el Barça més patètic mai vist, un Barça que portava 5 anys sense guanyar res i feia festa major amb una xilena de Rivaldo que ens permetia quedar quarts a la Lliga. Recordem que vam haver de portar Radomir Antich per entrar en UEFA!! Que no anàvem ni sisens!!! Gràcies per ser persones talentoses i d’èxit i gràcies per haver dedicat aquestes virtuts i el vostre temps al servei del F.C. Barcelona.

Us enyorarem molt! El patetisme actual farà que mesurem com s’ho mereix tot el que vàreu fer.

Amic Joan, has de saber entendre, que  la Catalunya malalta i covarda, com a persona destacada, carismàtica i trionfadora que ets, et tingues enveja i preferís la grisor.

Aquesta patètica suma de mediocres anomenada Junta Directiva, l’únic que ha fet els darrers anys, a més de debilitar l’equip d’una manera flagrant, ha estat denunciar periòdicament el senyor Laporta per tapar les seves misèries.

Sandro, líder insuls, pèssim comunicador, antítesi del carisma, paradigma de la ignorància, cavaller de la incompetència, enorme comunicador, què faràs ara?? S’ha acabat viure del que et van deixar fet. La cadira és calentona i entra una bona nòmina a casona (rodolí), la gent et dedica rialles i et dóna la mà.

Que Catalunya està malalta, ho demostra que un paio com tu hagi pogut arribar tant lluny, amb l’única virtut d’un ressentiment enorme per enveja pura, contra el Joan Laporta.

Al igual que el senyor Montilla, us heu aprofitat que l’esport nacional de Catalunya és l’enveja al triomfador i la caça de la persona que destaca. Llavors, per darrera, per sota, sigil·losament i sense donar la cara, com les serps, anar escalant poc a poc per ocupar les cadires de la gent que feia la feina ben feta.

En aquest esperpèntic país, la gent prefereix un perdedor mediocre que va a missa i té una vida insubstancial, que un guanyador que dóna els resultats que ha de donar però que al seu temps lliure li agraden les dones i el cava. Així ens va com a societat!

Què faràs ara, Sandro? Que fareu tu i l’altre gran orador, el senyor Zubizarreta? Perquè no sento dir que el Barça competeixi per fitxar Bale, Levandowsky o De Gea... Començo a sentir parlar de brasilers estranys (aix amic Sandro, com se’t veu el plumero! El nano de la cresta és el futur Robinho, serà un bluf brutal!), Guaita,  Hummels,.... en fi.

Tot això em sona a Dehú, Christanval, Reiziger, Bogarde, Coco, Overmars, Petit, De Boer, Kluivert, Saviola, Riquelme... tot això em sona a decadència i pèssima gestió.

Tito, em sap greu que estiguis malalt. Però això no és excusa per perdonar-te que no estiguis a l’alçada. No passa res, aquests anys has guanyat més que qualsevol treballador català en tres vides, tornes cap a casa a pentinar el gat i t’ajuntes amb el Reixach a fer de vividor i comentarista. Teniu molt en comú. Sou mediocres però pencaires, podeu ajudar algú com Cruyff o Guardiola, però us ha pogut la supèrbia.

Has superat en molt el teu llindar de la ineptitud. Això et va molt gran. En comptes de marxar amb l’home que t’ho ha donat tot, perquè Tito, no t’enganyis, si no haguessis estat amic de Pep Guardiola, no hauries arribat mai enlloc com a entrenador, mai. Ningú sabria ni el teu nom. Ningú. En comptes de marxar amb ell, vas decidir que tu, un entrenador de regional i jugador de tercera, podia competir amb els millors.

Tot i tenir la millor plantilla de la història del club, aquest 7-0 contra el Bayern demostra que els jugadors no et volen. Ningú creu en tu.

Xavi, Iniesta, Messi, Puyol, Valdés...han vist molt món. I fa dies que han vist que TU no serveixes per això. Marxa aquest any amb dignitat.

Com pots dir que demanes als jugadors compromís fins l’últim minut i canviar Xavi i Iniesta per reservar-los pel partit de Lliga? Com pots dir això amb dos minuts de diferència a la mateixa roda de prensa? Ahir era el darrer partit de l’any!!! No hi ha cap Lliga a guanyar, la Lliga segurament es guanyarà sense guanyar ni un sol punt més!

Els jugadors no han competit perquè no creuen en tu! Els jugadors no et volen!

·     Messi sempre vol jugar. A Messi l’han de parar perquè no jugui. Ahir, es va esborrar del darrer partit de l’any. I no se’l veia massa afectat a la banqueta.
·   Puyol, el gran capità que juga amb la cara partida, es va decidir fer l’artroscòpia al genoll fa uns mesos i llençar la temporada. Just després de les derrotes amb el Madrid a la copa. Ja va veure que això no va enlloc.
·     Victor Valdés se’n va a final de temporada. Amb Laporta tots els jugadors d’Europa volien venir al Barça.
·     Només acabar el partit, Gerard Piqué diu que cal canviar coses, que han estat inferiors. Un discurs meditat i preparat.

Tito, perquè no vas canviar el Cesc que no va ni suar? Perquè no fos xiulat massivament?

Cal fer fora del Barça amb la màxima urgència, abans que debilitin més l’entitat amb la seva presència, el senyor Sandro Rosell i tota la seva Junta Directiva, el senyor Zubizarreta, Tito Vilanova i Jordi Roura, per incompetència màxima, i cal refer mitja plantilla. Ni Alexis, ni Villa, ni Song, ni Pedro, ni Cesc, ni Adriano mereixen tornar a vestir la samarreta del Barça!

Perquè ho ha jugat més Tello? S’hi ha rendit més que molts titulars! Que fa Cuenca cedit a l’Ajax?? I Alexis i Cesc aquí de titulars...Deu Meu!!

Si us plau! Que algú faci una moció de censura! Per molt menys se li va fer al gran Joan Laporta!

Per cert, ja que l’única feina que fa aquesta Junta Directiva és canviar tot el que va fer Joan Laporta, que tornin les celebracions a la Plaça Sant Jaume. Tres mil persones per celebrar la Lliga encara les trobaran. No cal ni parlar de rues amb un milió de persones, es que no ompliran ni el Camp Nou.

Sandro dimissió!!!

3 comentaris:

  1. Felicitats per la valentia de fer un blog sobre el Barça. Tots en parlem, però ningú posa negre sobre blanc.
    Un cop dit això, de l'article no m'agraden dues coses. La primera el to. Es poden dir coses sense faltar al respecte. Estic d'acord que el Barça li ha vingut gran a Vilanova, no sé si per coneixements o per salut. Però no cal dir que sigui un vividor.
    La segona cosa que no m'agrada és una afirmació que fas. El suposat boicot dels jugadors. Doncs bé, jo dic que si algú no ha fet tot el que ha pogut per l'equip que el paga, no mereix ser en aquest equip.

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord! Si sóm un equip gran hem d'anar a tir segur. Encara que ens deixem la pasta hem d'apostar per jugadors que millorin el nivell i ens facin optar al màxim. Crec clarament que les prioritats haurien de ser Lewandosky i Thiago Silva.

    La operació, si la directiva és llesta és totalment possible, ja que ens hem de vendre Villa, Alexis i Cesc (el vol el Milan).

    i També aposto per pujar Deulofeu i Sergi Roberto

    ResponElimina
  3. L'autor d'aquest article per dir-ne d'alguna manera demostreque de futbol no en te ni punyetera idea, un equip es fa a copia d'anys el sr Guardiola, va ter cinc grans temporades es veritat però tots us ompliu la boca amnb Xavi, Puyol, Iniesta, però oblideu que aquests jugadors els va fer debutar el sr Van Gaal, si aquell a qui tots els "entesos" anomenaveu mr marmol, que es el mateix que bva fer el Bayern , que aquest dia ens en va fotre 7 en dos partits ja que molts d'aquests jugadors el va portar ell a Guardiola tots l'elogieu i en sembla bé però qui es recorda dels seus fitxatges Xirguinski, Ibra hleb, i dos brasiles que segons el Xiki, fotien esl gols fins i tot amb el cul i cap dels dos va arribar a debutar parlo de Kirrison esclar Guardiola ve fer debutar a dos jugadors el Pedro Rodriguez, i el Sergio Busquets ja que el Messi el va fer debutar el Rijlard, els culers no n'apendrem mai jo em recordo d'èpoques en que s'han gastat milers de milions en grans futbolistes i al final varen acabar en res que s'ha de fitxar si però amb seny lleigaeixo pwer aquí que ja hi ha qui es vol vendre a villa,cesc, alexis, sense tenir en compte que com va dir Nuñez per fitxar bons jugadors swerveix hasta la seva portera fins ara hem presumit de pedrera i a la primera de canvi ja no hi ha res que serveixi ni el president, ni l'entrenador, ni el secretari tecnic sense tenir en compte que aquests jugadors quan va marxar el Guardiola varen ser ells els qui vare beneir el canvi per Tito, que jo crec que es un bon entrenador i que segurament el Guardiola, no hagues arribat on ara es sense el seu ajudant, i seguint amb les bestieses que diu aquest article un vertader amic es demostra en els mals moments i el sr Guardiola, siguent a Nova York no va perdre ni un segon a anar a visitar al seu amic que va èsser la persona que el va ajudar a trionfar

    ResponElimina