dimecres, 19 de gener de 2011

Un estudi confirma que els governs de dretes provoquen càncer de pell.

Un estudi publicat per l’Agència Independent de Publicació d’Estudis de Catalunya (AIPEC), demostra de manera tendenciosa i sectària, com quan governa la dreta augmenta el risc de contraure càncer de pell.

L’estudi apareix enmig de la polèmica dels darrers dies sobre els efectes del govern de CIU sobre el canvi climàtic.

Les conclusions de l’estudi són contundents: durant els 23 anys de Jordi Pujol i des de la victòria d’Artur Mas a les eleccions al Parlament, la mitjana de dies d’innivació a Catalunya és un 7% inferior a la alguns anys del govern tripartit (escollits a l’atzar entre els anys en que més nevava).

També s’analitzen dades de governs del PSOE i PP a l’estat espanyol que confirmen la tendència, així com les alternances de poder a països com Suïssa, Itàlia o Etiòpia. En aquest darrer país, el portaveu de l’oposició ha recordat els esplendorosos temps on governava l’esquerra i competien amb els Alps francesos com a turisme d’esquí.

Aquestes dades demostren de forma irrefutable que els governs de dretes accentuen el canvi climàtic.

En conclusió i anant al gra: es pot considerar que un augment del canvi climàtic provoca un augment de la temperatura mundial, que provoca un augment de rajos ultraviolats del sol, que per la seva banda provoquen un augment de casos de càncer de pell.

Nombroses entitats ecologistes han demanat la creació d’una Comissió d’Investigació, mentre per la seva banda l’oposició ha reclamat crema protectora de Factor 50 gratuïta per tota la població.

Per la seva part, la FAES de Jose Maria Aznar, el Tea Party i Consell Administratiu del Museu Creacionista de Massachussets han aportat estudis que demostren justament el contrari. Segons els creacionistes, un ésser creador impulsat per la Ciència és qui gestiona el canvi climàtic d’acord amb un lobby jueu-masònic que cal erradicar.

Per la seva banda Oriol Pujol, fill de Jordi Pujol, ha declarat que no els afecten aquestes declaracions ja que són un govern de centre-dreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada