dilluns, 9 de maig del 2011

Efecte ramat.

Amb el començament de la campanya de les Eleccions Municipals 2011, i com si d’una grip o qualsevol malaltia estacional es tractés, ha tornat a incrementar-se de manera significativa el nombre de malalts d’aquesta estranya malaltia.

Segons fonts del CAP més proper, el nombre d’afectats puja de manera alarmant seguint un creixement exponencial. El virus és imparable i s’encomana amb moltíssima facilitat. Els serveis d’urgència del sentit comú corren el perill de quedar col•lapsats.

Per sort, no és un malaltia mortal ni crònica, enterboleix el pensament i danya considerablement les connexions neuronals per un període d’unes tres setmanes. És gairebé impossible no contagiar-se, i haver-la passat no és un obstacle per patir-la novament. Sortosament, els efectes remetran a principis de juny i se n’esperen més revifades fins l’any 2012.

No existeix medicació ni consells d’autoprotecció efectius davant el risc. Únicament viatjant a l’estranger, convertint-se en monja/o de clausura o vivint sense contacte amb la societat, l’individu té un baix percentatge d’èxit de no encomanar-se.

Les autoritat sanitàries recomanen als infectats no relacionar-se amb persones sanes. Les persones sanes que detectin un infectat l’han de defugir, l’infectat mai entendrà que té la seva ment i capacitats abduïdes per un estrany virus i provarà de demostrar el contrari.

Els símptomes són coneguts àmpliament per la societat, però els tornarem a recordar, no fos el cas. El subjecte infectat perd totalment la capacitat de raciocini i crítica, sigui quin sigui el seus estatus social, sexe, edat i religió, únicament repeteix “mantras” dictats pel Líder escollit. La personalitat de l’individu queda afectada per una creença cega en el missatge del Líder, que repeteix i repeteix, fent seves les argumentacions i eslògans publicitaris per defensar un mercat municipal, pujar la taxa de les escombraries o escurçar la festa major.

L’individu comença a repetir consignes i ho fa amb tot el que l’envolta. Cada cop es simplifica més i més el missatge i s’arriba al final de campanya en un estat molt primari.

La malaltia coneguda com efecte ramat és tan vella com l’home. Pot provocar en els seus casos més greus, guerres, religions o sectes. Tot i això, normalment s’acaba en un dies d’emprenyada amb el veí, seguidor d’un Líder diferent, que són reconduïts un cop passades les eleccions.

Des de la redacció, us recomanem marxar uns dies a qualsevol país exòtic. Si no ho podeu fer, eviteu al màxim els contagiats, i en cas d’entrar-hi en contacte, doneu-los sempre la raó i fugiu amb rapidesa. Una exposició a una dosi normal (de tres eslògans per minut) durant intervals superiors a la mitja hora pot resultar letal.

I sobretot, si us estimeu la vida com la coneixeu fins ara, no els escolteu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada