dilluns, 2 de maig del 2011

Més reflexions vàries.

• La redacció d’aquest diari està molt ocupada amb temes transcendentals per la humanitat, el nombre de nous articles està caient de forma clamorosa, posant en qüestió la viabilitat del projecte .

• Des de l’inici de la sèrie de partits entre el Barça i el Madrid, la central de Fukujima i la guerra de Líbia s’han acabat!! O no, potser serà que ja no interessa tant escandalitzar la gent? Pa i circ? Estem davant d’un grandiós circ?

• Però no havien elevat l’incident de Fukujima a la categoria de Txernòbil? Així hi ha radiació? Ja s’ha solucionat? Com està el tema?

• Curiosament, canvi de càrrecs al govern d’EUA i apareix el senyor Bin Laden mort en un atac. El treuen d’una nevera? Quan temps fa que el tenien localitzat? Mort? Que estrany! Així no tindrà res a dir ni explicar. Tema acabat, el dolent ha perdut.

• El senyor Joan Pau II ja ha estat beatificat!! Una missa multitudinària al Vaticà amb més d’un milió de seguidors ho ratifica. Es veu que aquest senyor feia miracles, curava malalts, tornava la vista a cecs i feia tornar a caminar gent amb cadira de rodes (com la Heidi). Es podria haver posat un vestit de súper heroi cenyit amb capa i volar, així hauria pogut lluitar contra els dolents utilitzant els súper poders!! Podria haver llençat llamps conversos amb la mirada! Es podria fer una peli d’això, i una saga de novel•les, Super Catòlic Man!! Miracles que ningú pot veure ni comprovar, ni que tinguessin alguna cosa a amagar...serà que els miracles no existeixen?

Vaig a llegir l’Sport, no vull pensar més, pa i circ, pa i circ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada