dimarts, 30 d’agost del 2011

Dic el que em surt dels collons.

Abans de desvetllar la meva nova religió, m’he assabentat que Jocs Mundials de Policies i Bombers (WPFG) que se celebren a Nova York, l’'exhibició castellera dels catalans, coronada amb una estelada, ha provocat la fúria dels seus companys.

Als vídeos es pot sentir l’escrissada, els “yo soy español, español, español” y també els crits de “hijos de puta”. Això m’ha fet deixar per més endavant el post sobre la meva nova religió i m’ha exaltat notablement.

Adjunto alguns enllaços a la noticia:

http://www.directe.cat/noticia/169651/l-exhibicio-d-un-castell-i-una-estelada-per-part-de-bombers-i-policies-catalans-provoca-qu

http://www.ara.cat/el_radar/Policies-espanyoles-escridassen-Jocs-Mundials_3_544775519.html

Com que l’objectiu de fer un blog és dir el que em sembla, o dit de manera més vulgar, el que em surt dels collons sense reprimir-me, doncs per un cop ho faré.

Si davant una corrida de toros, un ball flamenc o la manifestació espanyolista que ens molestés més, uns quans es posessin a cridar “castellans fills de puta”, “espanyols de merda” i coses així, què passaria? Cops de porra, detencions, corregudes, polítics demanant perdó, crítica de tots els mitjans de comunicació, indignació a espanya contra els fets...

Si davant la festa del sacrifici del xai, comencem a cridar “Fora moros de merda”, “fills de puta”, “yo soy católico” i coses per l’estil, què passaria? Doncs que seríem uns xenòfobs, uns fatxes, uns racistes. Passaria que ens pegarien els mossos, que la societat se’ns tiraria a sobre, que no podríem ni tornar a sortir al carrer...

Algú s’imagina impunitat per aquestes situacions? Què passaria si insulto els jueus o els subsaharians? Què passaria?

Tothom posaria el crit al cel! Demanarien el meu cap en una safata. Si em poso amb els immigrants, els Verds demanarien que em fessin fora del país.

Així, perquè si uns catalans fan un castell i treuen una estelada, policies i bombers espanyols, els hi poden dir fills de puta impunement? Perquè contra Catalunya tot s’hi val i ningú demana mai perdó?

I és que el més greu, és que això ho criden funcionaris espanyols, els bombers i la policia, persones que representa que tenen uns mínims mentals! I tot això pagat amb els meus impostos! I ja no parlem de l’espoli fiscal! Per això aquí tanquem plantes d’hospital? Per pagar el sou a aquesta colla de fills de p...? (com que insultar és gratis m’hi apunto).

La policia espanyola crida fills de puta a uns policies catalans per fer un castell i portar una estelada. És un fet gravíssim!

Farà algú alguna cosa? Algú demanarà explicacions? Algú sortirà a demanar perdó?

Perquè a l’inversa, ai a l’inversa! El pobre Cesc Fàbregas va donar dos tombs al camp amb una estelada i encara demana perdó ara! Encara l’insulten a Intereconomia i al Twitter!

Així ens volen els espanyols, a callar i a pagar. I demanant perdó per ser com som. I si no demanes perdó o ensenyes com ets, doncs aniran a per tu.

Doncs molt bé. Per la meva part, a la puta merda espanya i tot el que representa! Fragmentem aquesta merda i que cadascú es guanyi les garrofes i se les campi com pugui. A veure de que viuen allà al mig de la merda de meseta. I quan no se sàpiguen de que menjar, que es distreguin insultant el primer que passi.

A veure si surt algun valent i fot un cop damunt la taula i demana explicacions per tot això.

I sense demanar perdó!

4 comentaris:

  1. .
    Separatistas catalanes, dando la nota en Nueva York.
    .
    La provocación tuvo su inmediata respuesta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Son patriotas Catalanes no son provocadores, muchas veces vemos en fiestas o congresos representar a españa con traje de faralaes o con canciones flamencas !! pregunto eso es una provocacion !! o es que para unos si lo es y para otros no lo es

      Elimina
  2. Si per a aragon anti-catalanista una resposta a una suposada provocacio es l'insult...anem llestos!!

    ResponElimina