dilluns, 6 de febrer del 2012

Ai...Carmencita de mis amoresss!!! Oleeee!!!

Carmencita volia manar al PSOE!! Lere!! Però Carmencita era catalanaaaa!! Oleee!!! Y Carmencita fue a Olula del Rio a tocar las castañuelasss!! Esas palmas maestro!!

Així de cutre podría sonar una sevillana d’homenatge a la venuda i fracassada de l’any. La nostra Carmencita Chacón, la que era tan catalana que va arrassar amb 25 diputats el 2007! La mateixa a la que no vam tornar a veure perquè era a munyir la cabra de la legió.

La mateixa que va callar quan ens retallaven l’Estatut. La mateixa que va declara no estar d’acord amb la manifestació on van anar més d’un milió i mig d’habitants. La mateixa a la que no va votar gairebé ningú a les últimes eleccions espanyoles.

Doncs volia manar. I va començar anant a Olula del Rio, d’on era son pare, per dir que no era catalana, que era andalusa (on hi ha els millor emprenedors i és un granero de ideas, segon ella) i que es vestia de flamenca i es fotia a tocar les castanyoles per ser aceptada.

De genolls, cridava, si us plau, camarades i companys, perdoneu-me per ser catalana! Jo blasfemo de la senyera, de la sardana i del català! Fins i tot va arribar a dir que no estava d’acord amb el pacte fiscal! Al loro que diria el gran mestre!

Ara, que no l’han volguda ni els seus, que no torni per aquí! Que no ens l’enxufin a TV3 amb la Rahola a comentar l’actualitat (quan cobra la Rahola? Que ha estudiat? Quan cobren aquests opininadors de pandereta?) perquè cremo el televisor!!! Que no et vulguin ni al PSC té tela...

La senyora Chacón, tan avergonyida que estava de ser catalana, que se’n vagi a Olula del Rio a montar el seu xiringuito!

I és que la senyoreta Chacón, que ja apuntava maneres quan va posar al currículum que era doctorada, quan havia fet un curset de doctorat, va oblidar una veritat universal que a Catalunya se sap des de ben petitó. A la vida hi ha algunes veritats absolutes, certes i inamovibles, una és que l’Espanyol mai juga bé contra el Madrid, l’altra és que serà abans president de la república bananera d’espanya una dona negra, jueva i transsexual que un català o catalana.

I sinó recordem l’Opa de Gas Natural i la decisió de vendre l’empresa als alemanys abans que als catalans.

Un altre dia ja parlarem del PSOE, que continua cridat a enfonsar el país quan tornin a tocar poder. Algú hauria de dir a aquesta colla de “camarades”, que l’Alfonso Guerra i el Felipe Gonzàlez haurien d’estar tranquil•lament en un asil jugant al mus, que la política ja els va molt gran, i intentar dirigir un país encara els va més gran ara que de jovenets.

Aixx...sort en tenim d’aquesta gent per riure, d’acord que han arruïnat el país, però són boníssims!!

Avui mateix:

Collboni: “ El PSC serà més PSC que mai”
Pérez Rubalcaba: “Tinc el títol de bones relacions amb el PSC”
Jose Zaragoza: “No és cert que espanya no entengui el PSC”

Jajajaja.... això és risoteràpia i el demés és d’aficionats!! Que granssss!!! I la gent encara els vota! Jajajajaja....

Ja ho ha dit el mestre:

Laporta: “El PSOE no pot ser liderat per una catalana, encara que sigui renegada”

Gran mestre!

4 comentaris:

  1. Si torna que sigui amb el PSOE a Catalunya, i no amb el PSC. Ja ha arribat l'hora que el PSOE desocupi el PSC i es vegi si el 75% de poder que té al PSC es correspon amb el seu suport electoral.

    ResponElimina
  2. Molt encertada, amb el toc folklòric que sembla ser que ha buscat la Carmen per les Espanyes! Deixo el meu per als qui fan el trajecte de retorn! http://superviventcatala.blogspot.com/2012/02/psc-cronica-duna-derrota-anunciada.html. Salut!

    ResponElimina
  3. acabi de descobrir el teu bloc, molt bon article sobre la renegada i caragirada aquesta del psoe, sempre he tingut molt clar que abans prefereixo a ciu que al psoe-c, lamentablement molta gent es pensa o fa veure que es pensa que és pitjor ciu que el psoe-c, res més lluny de la realitat, el psoe-c és una sucursal d'un partit espanyolista, ciu és un partit exclusivament català, potser no és independentista, però la seva única nació és catalunya, no com els del psoe-c, dit això, felicitats per l'article i visca catalunya (com més sobirana millor)

    ResponElimina
  4. La il.lustrissima Sra. Chacón, que primer era la Sra.Carme Chacón per passar a ser la Sra. Carmen Chacón. Com podem anar bé amb aquest personal al món de la politica, i que dir del Sr. Rubalcaba, que hauria d'estar jugant al domino. Si ja s'arrossegava en època del Felipe Gonzalez! que busca ara! vaya referents tenen al socialisme espanyol...

    ResponElimina