dimarts, 6 de març del 2012

Alcem el puny camarades comunistes!

Últimament no passa res d’interessant, el país està mig aturat i vençut. Ja ens la porta fluixa el deute, que els arbitres regalin descaradament la Lliga al Madrid (maleït pallasso d’en Rosell que no sap fer res bé), i si a Grècia la gent no pot comprar ni patates.

La sensació que ha de passar alguna cosa dolenta i que és inevitable ha envaït l’atmosfera quotidiana. Manifestacions que ja no són ni noticia, protestes que ningú segueix, amenaces de vaga general que tothom sap que no canviaran res.

Ara sembla molt obvi que al segle XXI una societat no pot pagar més a l’enguixador o encofrador, que a un metge o llicenciat. Ara tots sabem que jugant a comprar-nos cases i piso cada cop més cars i demanant crèdits no es genera un creixement real.

Molt bé, hem après la lliçó. Llàstima que això no ens servirà per no haver de pagar durant 10 anys els deutes que hem contret.

Per alegrar-me, darrerament escolto les grans solucions a tot plegat que extrec de l’ideal comunista que predica el senyor Herrera, el principal bufó de la cort del rei que anava despullat.

M’agraden els comunistes perquè cauen bé. El Joan Boada va dir que era comunista i això provoca rialles per ridícul, però no fa enfadar. El comunisme és el règim totalitari que més morts ha causat els darrers dos segles, concretament més de 100 milions de persones. Els seus camps d’extermini i treballs forçats han estat els més nombrosos del planeta.

Però com que van guanyar la guerra al nazisme i aquí sempre hem estat antiamericans i pro causes perdudes, ens cauen bé els que diuen disbarats així.

Aquesta gent predica la lluita de classes, la revolució del proletariat, l’abolició de la propietat privada i el compartim germans i treballeu a canvi de res. Però sempre són per compartir les coses dels altres, no les seves, les seves coses només són seves.

A continuació adjunto un breu resum que he trobat per la web amb la situació de la gent comunista i d’esquerres (el senyor Montilla era maoísta i comunista) durant el tripartit:

MONTILLA: Xalet digne de Beverly Hills a Sant Just Desvern. Valorat en 1.8 milions d'euros. Sou de 170.000 euros més 100.000 de la seva dona. 5 fills a l'escola Alemanya .Funcionari en excedència del registre de Sant Joan Despí.

SAURA I MAYOL (Els Ceucescu catalans).
Joan Saura ex treballador de Fecsa i la Mayol psicòloga. Pis a Gràcia, pis a la Diagonal, i casa al Port de la Selva . Sou de 120.000 euros per ell i 100.000 ( s'oblida de les dietes, consell d'administració...)per ella. Ell amb càrrecs oficials des de 1979. Però tot de bon rotllo.

JORDI MIRALLES: Ex carter en excedència . Secretari de la Mesa del Parlament : 90.000 i cotxe oficial Audi A6 . Disfruta d'un iot amarrat a Por Ginesta de Sitges.

CAROD ROVIRA. Funcionari en Excedència de la Generalitat. S'ha comprat un pis amb una hipoteca de 600.000 euros.

ERNEST BENACH. Jardiner en excedència de l'ajuntament de Reus ( no és broma ). President del Parlament. Sou vitalici de 150.000 euros.

PERE PORTABELLA: Militant d'IC, senador, president del Consell Nacional. Familiars dels propietaris de Danone. Casa a Llofriu (Empordà) i famós pel "suquet del Portabella". Cineasta (?). Però molt progre i comunista.

HIGINI CLOTES I CIERCO. Diputat socialista des de la primera legislatura al Parlament. Membre d'unes de les famílies més riques d'Andorra. Juga a Golf, Vesteix d'Armani i amb casa a Eivissa.

Només pregunto, oh camarades comunistes, on m’he d’apuntar per utilitzar el xalet del Montilla, el iot del Miralles o la casa a Eivissa de l’Higini? Va per ordre d’inscripció? Es fa un sorteig?

Sense saber massa com funciona, em demano el iot per tot l’agost!!! No se... he de fer-me un carnet? Pagar quota? Hi ha permanència o puc canviar quan vulgui?

M’envieu a casa l’ideari i els pamflets o m’ho busco per internet?

Amics comunistes, amb il•lusió!! A lluitar per aconseguir que els vostres dirigents segueixin enriquint-se i predicant hipocresia!

4 comentaris:

  1. Tans caps tans barrets. Això és el que passa amb la gent d'esquerres comunistes inclosos. El retrat que presentes sembla el dels que anomenem estalinistes, principals assassins de gent que se sent comunista i són els seus principals enemics perquè consideren la llibertat per sobre de tot. La frase aquesta típica aplicada als comunistes:" el que es teu es meu però el que és meu només és meu" és pot aplicar perfectament als neoliberals. "La terra per qui la treballa". Recordes aquesta frase?. És de gent amb ideologia comunista. Indica, entre altres coses, que pot haver propietat privada. En molts sectors del que anomenaries comunisme, el que sigui propietat privada o no depèn de la dimensió de l'empresa. No obstant, entenc que va molt bé per fer propaganda en contra de gent que posa en perill els seus estatus polític/econòmic, aconseguits moltes vegades per mitjans no ètics per la major part de la població. Finalment, el fi del comunisme (no estalinisme, que és considerat feixisme), és incrementar la qualitat de vida de tothom, no d'uns quants, amb límits fixats per una economia sostenible (en teoria actualitzada)........

    ResponElimina
  2. Tots els dirigents de l'antiga URSS han fet escabetxines, no nomes els estalinistes, com ho han fet a altres paisos tambe comunistes des de Cuba a Cambotja o per exemple la Xina, on el regim va matar de fam desenes de milions de persones.

    ResponElimina
  3. Independenment de quans milions de persones han matat els comunistes o si eren o no només estalinistes, el fet és que han matat milions de persones. Per tant, trobo una aberració que encara algú pugui dir públicament que es sent orgullós d'aquests ideals.

    Trobo indignant, que gent amb un nivell adquisitiu i un patrimoni de clase alta, prediqui el comunisme. I trobo més indignant encara, que hi hagi gent que s'ho cregui i els voti.

    ResponElimina
  4. Jo també vull ser ecosocialista, progressista i d'esquerres....no si ja ho diuen "lo que és teu és meu, i lo meu és meu".

    ResponElimina