dimecres, 16 de febrer del 2011

Alguaire 135. Techno club.

Després de la cancel•lació aquest cap de setmana dels vols de Pyrenair ( Vueling ja no opera des d’Alguaire), el govern ha decidit donar un gir radical en l’enfocament de l’aeroport de ponent.

Des d’aquest divendres, la infrastructura es convertirà en un Techno House Club, les nits de divendres i dissabte. Les cintes transportadores d’equipatge subministraran de manera incessant begudes alcohòliques, els check-in seran les barres i el hall la pista principal. Els vehicles de transport d’equipatges podran ser utilitzats sense límit d’alcoholèmia.

Gogos d’ambdós sexes amenitzaran la festa descontrolada engalanats/des amb armilles reflectants i llums de senyalització. També està previst habilitar antics avions com a restaurants temàtics i pistes de ball, les sales VIP seran les cabines on els més adinerats podran apitxar botons i simular enlairaments i aterratges.

L’entrada sense consumició estarà disponible a guixeta per 10 € i l’anticipada es podrà adquirir als punts de venda habituals.

En una segona fase, es connectarà l’aeroport de Lleida amb vols low-cost amb la resta d’aeroports europeus. El pack inclourà vols d’anada el divendres al vespre, sopar temàtic en un BOEING 787 de la dècada dels 70 o un Concorde 7859, nit de festa amb barra lliure, pernoctació a qualsevol racó (qui no ha dormit en un aeroport?) i vol de tornada a la ciutat d’origen.

La mesura tot i què desesperada, pot multiplicar per 1.000 els viatgers de l’aeroport d’Alguaire. En declaracions a aquest Diari, un dels màxims dirigents de l’aeroport va afirmar “Potser la gent no vindrà mirar ocells o esquiar, potser no tenim platja, però serem el “Las Vegas” d’Europa”. Amb la mesura es pretén generar beneficis que permetin la continuïtat de l’aeroport inaugurat recentment.

El proper 19 de febrer, inauguració en una nit d’infart amb Carl Cox, Richie Hawting i el nen que plorava a Fama.

Per fi aquest aeroport s’enlaira!

1 comentari:

  1. Entre això de Pyrenair, el tema de Ryanair a Girona i al impossibilitat d etenir un hub al Prat, malament pinten les coses pels aeroports catalans. Al final, encara els hi haurem de trobar altres usos!

    ResponElimina