divendres, 4 de febrer del 2011

Preguntes i vergonyes.

• Perquè en un país de 80 milions d’habitants es manifesta un milió de persones i és un clamor popular de llibertat, tots els caps d’estat opinen i la diplomàcia americana pacta un canvi de govern?

• I perquè en un país de 7,5 milions d’habitants, es manifesta un milió i mig de persones cridant independència, i no passa res i ningú diu res?

• Perquè es dóna el Premi Ramon Llull a una escriptora, Núria Amat, que va firmar el “Manifiesto por la Lengua Común”? És com el senyor Millet, que comprava les creus de Sant Jordi? La màfia del Padrino és només a Itàlia?

• Si per la denúncia d’un soci, avui la fiscalia comença a investigar la gestió econòmica de Joan Laporta quan era president del Barça... Si un servidor denuncia el sr Montilla per malversació de fons públics, al sr Rossell perquè em fa pinta de lladre o potser al sr Zapatero, actuaran amb la mateixa contundència?

2 comentaris:

  1. Nores-postes
    · Per la seva situació geoestratègica.
    · Ídem.
    · Perquè més 'guais' que ningú.
    · Sento desil·lusionar-te, però la resposta és NO.

    MANCA CONSEQÜÈNCIA, NO HI HA POLÍTICS CONSEQÜENTS.

    ResponElimina
  2. Vivim en un país podrit. Els poders econòmics, mitjans de comunicació i polítics estan estretament lligats i serveixen als interessos de la unitat de l'estat espanyol. El seu objectiu, acabar amb tot allò que soni a independentista. La nostra tasca esdevé, doncs, encara més complicada. Però hem de seguir picant epdra.

    ResponElimina