divendres, 13 de maig del 2011

Jo vull ser polític!!

Després d’anys de reflexió i recerca interior, després de milers d’euros en “coachs” i terapeutes variats, per fi he trobat el camí. Ja puc cridar ben fort, per fi he vist la llum!! He trobat un camp on no tinc límits!! On puc arribar a qualsevol lloc, on és cert que els únic límits els posa la ment i l’ambició personal.

Durant aquest recorregut vital he perdut la innocència i he canviat de creences, creia en el treball dur, la preparació i el bon criteri. Sentia el pes de la responsabilitat sobre les espatlles, el temor a no estar a la altura de les circumstàncies. Però he trobat un lloc, un nínxol laboral, que m’ha canviat interiorment i ha capgirat la meva forma d’entendre la vida. He descobert una feina que puc realitzar perfectament!! Jo vull ser polític!!

Analitzant fredament les meves capacitats, veig que puc realitzar aquesta tasca!
Jo puc portar un país a la ruïna si m’ho proposo, puc mentir i puc manipular. Puc saltar-me tots els processos administratius, puc fer obres sense projecte o llicència, puc ser un ignorant amb un gran sou (trobo correctes 60.000€ anuals amb 300€ de dietes i desplaçaments mensuals). Em veig capacitat per cobrar el triple que els tècnics amb estudis que tindré al meu càrrec, als quals hauré de demanar ajudar per enviar un correu electrònic o al intentar escriure sobre un PDF.

Seré capaç de fer aeroports faraònics sense avions, podré fer piscines sense aigua. Com deia l’Obama, I CAN!! Jo puc, tu pots, tots podem!!

Sí amics meus. Jo puc, tu pots, tots podem! Qui no pot fer obres sense pagar-les? Qui no està capacitat per malgastar els diners dels altres?

Per fi ho veig clar. I també estaré a l’alçada per vendre les idees en les que no creuré. Podré esgrimir grans arguments, he fet un llistat:

- Abans ja hi havia un gran deute.
- És una situació heretada de la legislatura anterior.
- Es tot culpa dels altres, que són uns fatxes.
- Aquests? Ahh!! Si venen aquests tremola, que ho trinxaran tot!!
- Jo lladre? Els d’abans si que robaven!!

Pensa-t’ho!! Si tens entre 25 i 35 anys, carrera universitària, màsters, postgraus, idiomes i cursos variats. Si et sents estafat amb feinetes mal pagades i precarietat laboral. Ara la solució ja no es fer-se Mosso.

Ara la solució és fer-se polític!! Sense requisits mínims, sense cap titulació, no cal capacitat d’oratòria, no cal coneixements d’idiomes ni informàtica, no és necessària cap experiència mínima en un lloc de treball similar. Tampoc cal carisma ni res.

Només cal que la gent et voti. Però no t’hi trenquis el cap, tampoc cal ser el més votat, cal tenir sort en l’aritmètica de la representació del lloc on optis a manar.

Anima’t!!

PD: Grècia diu que mai ha pensat sortir de l’euro. Fa la mateixa pudor que el tema dels rescats. Acabarem el 2012 (un any i mig) amb Spain sense rescatar i Grècia a l’Euro?. Si hi hagués d’apostar calers, tot al no!

1 comentari:

  1. Soc posat un enllaç d'aquest article teu a www.4Barres.cat la xarxa social catalana.
    Si no ho aproves diguem-ho, l'esborraré. En cas contrari n'hi aniria posant.

    L'Administrador de 4Barres.

    ResponElimina